Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Transformers G1
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
vikinZeto

Здравейте, на всички фенове на Трансформърс Вселената smile.gif

Пиша тази тема с надеждата да откликнат доста хора. Става дума за това- търсим помощ за превода на сериала Transformers: G1 (Generation one) Това е анимационният сериал върху, който се базират и по-нататъшните Трансформърс анимации и филми. Надявам се да има желаещи и ентусиазирани хора, каквито сме ние, а именно- един ултрафен на Трансформърс, един Ъплоудър от Замунда и един от Арена, които са готови да качват всички филми, които "изкопаят" за Трансформърс и на последно, но не по важност място - едно обикновено момиче от Пловдив, което не е ултра, а просто обикновен фен, но все пак с удоволствие помага на каузата, защото все пак не всеки разбира английски smile.gif След тази тема мисля, че скоро екипът ни ще се уголеми значително tongue.gif
Отсега предупреждавам всички желаещи да се включат в нашата " Трансформърс дружинка" , че английски субтитри има само за отделни серии на G1. Много се надявам и вярвам, че хората, които истински искат да помогнат и да вложат част от себе си в това дело не биха се отказали, дори и да няма английски субтитри wink.gif

Сериите може да свалите от Замунда. Името на торента е Transformers G1 (1984) Complete.

Е, сега остава да чакаме...

" 'Till All Are One! "

Изпълнена с надежда, към всички вас се обърна Виктория, a.k.a vikinZeto tongue.gif
stdoominic
Виктория, предлагам да преместя темата в Дискусии. В Заявки старите теми се изтриват, така че може и тази да хвръкне smile.gif
vikinZeto
Премести я, няма проблем smile.gif
Man1akalen
Здравейте на всички, аз обожавам Transformers Вселената, мисля, както и повечето фенове на анимацията. smile.gif Сформирането на този екип, за който говори Вики, решихме да го направим, защото толкова години никой не се е захванал с нещо подобно, а именно към класиката на Transformers - Generation One. Толкова години минаха докато се преведе всичко по Beast Wars, а има толкова почитатели.... Вики колкото и да скромничи, помогна , като най-накрая преведе последните 2 епизода и оправи няколко тайминга на други от BW, захвана се и с липсващите на Beast Machines, но ние искаме вашата помощ приятели, защото това си е доста трудно начинание за един или двама човека, за да успеем да разширим нашето дело и идеи. smile.gif Transformers G1 е великолепна класика, която се надяваме с ваша помощ, хора настроение положително с ентусиазъм и желание да направят нещо голямо и значително, което ще зарадва много хора, чакали толкова години. Благодаря на всички предварително, които ще откликнат на това, което искаме да направим всички заедно (а не разединени, както повечето неща в скъпата ни родина) и ще се присъединят към екипа ни. smile.gif
tzeko
Здравейте,
Аз се включвам към вашия екип и ще помагам с каквото мога! Много е хубаво, че ще можем да гледаме G1 със субтитри.

Обръщам се и към екип в който съм - преводачи: Който иска да мопогне ще е добре дошъл, за превеждането на сериала!
vikinZeto
Още един се включи за добрата кауза wink.gif Да ни е честито!
Чакаме и другите да се наредят на опашката tongue.gif
xpress
Здравейте и от мен! Известен съм само на един от вас. На Маниакалния. : ) Във всеки случай аз заедно с него сме стари дружки от Аренабг. Бях запознат с мащабното начинание, което сте предприели и адмирирам за развитието на идеята! Не обещавам много, но в малко по-късен етап бих спомогнал. Просто исках да се представя пред сформиращия се екип. Още веднъж - супер идея! Подкрепям! : )
vikinZeto
Така ви искам хора! Много ви благодаря за подкрепата smile.gif
Man1akalen
Благодаря ви, дано още хора се присъединят в помощ на нашата идея. smile.gif
DFL
Да не забравяме и превода на Викето за новият сериал Transformers Prime.Ако не беше тя сериалът щеше да остане без субтитри.Аз ще продължавам да качвам торенти от Трансформърс вселената в Замунда wink.gif

Благодаря предварително на всички които се включат в каузата smile.gif
ognen_demon1989
Леле, най сетне някой да се захване да го преведе.
Бройте и мен, ще помагам с каквото мога smile.gif
vikinZeto
Наистина много се радвам, че се присъединявате, лека -полека, към нашата идея. Благодаря ви smile.gif
thankyou
<#thank#>
vikinZeto
Здравейте отново, Приятели smile.gif

Първото, което искам да ви кажа е, че може би след утре или другиден , ще отсъствам за известно време. Това не значи, че се отказвам от идеята за Трансформърс. Много ще съм ви благодарна, ако продължите да действате в тази насока, а именно- превод на Г1. Не оставяйте цялата организация на Маниакалният, а се свързвайте помежду си, за да се разбирате кой с какво ще помага, за да не се получи дублиране.
Благодаря ви предварително за помощта!

Второто, за което искам да попитам е: Има ли някой, който изявява желание да помогне със синхронизацията на субтитрите за Beast Machines сезон 1 за релийза от Замундата- съответно да ги синхронизира за релийза от Арената. Ако има желаещи, то те могат да изтеглят субтитрите от този сайт.

И запомнете: " 'Till all are one! "
DFL
Прогреса тук е 0, а да не говорим за Transformers Prime sad.gif
Man1akalen
На този етап главната ни преводачка vikinZeto, поради лични причини не може да продължи. Надявам се да проявят желание преводачи, които биха искали да помогнат, за осъществяването на проекта за тази класика. Благодаря Ви предварително за инициативността. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.