Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Never Let Me Go (2010)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
0ld SCho0l
Never Let Me Go

Никога не ме оставяй

• Жанр: Драма, Фантастика
  • Държава: САЩ
  • Година: 2010
  • Времетраене: Час и 40 минути
  • Режисьор: Марк Романек
  • В ролите: Кери Мълиган, Андрю Гарфилд, Кийра Найтли, Чарли Роу и др.
Резюме:

„Никога не ме оставяй” е разтърсващ разказ за нашата невинност и загубите, които понасяме. Като деца Кати, Рут и Томи учат в училище-пансион за богати в разкошната английска провинция, където царят тайнствени правила и където учителите непрекъснато напомнят на питомците си колко са специални и привилегировани. Години по-късно Рут и Томи отново се появяват в живота на Кати и тя за пръв път обръща поглед назад към споделеното им минало, за да се опита да проумее какво именно ги е правело толкова специални и как привилегированото им положение се е отразило на по-късния им живот.

За издания:

*BDRip.XviD.AC3.HQ.Hive-CM8
*BRRip.XviD.5rFF

СУБТИТРИ

Превод - СИМЕОН ДИМИТРОВ a.k.a. Phoenix и 0ld SCho0l
thankyou
<#thank#>
BadGirl
Великолепен филм. Успех с превода. smile.gif
pleven4ever
Качиха португалски субтитри в сайта на addic7ed - ако могат да са ти полезни поне като тайминг?!
Предполагам, че до няколко дни на същия линк ще има и английски! Успех и от мен, филмът си заслужава!
0ld SCho0l
Цитат(pleven4ever @ 31 Dec 2010, 07:52 PM) *
Качиха португалски субтитри в сайта на addic7ed - ако могат да са ти полезни поне като тайминг?!
Предполагам, че до няколко дни на същия линк ще има и английски! Успех и от мен, филмът си заслужава!

Благодаря, ще помогнат. smile.gif

П.С. Търся човек, който е чел книгата. Имам няколко въпроса. Пишете тук или на ЛС. smile.gif

Ч.Н.Г clapping.gif
sanchiro
Има вече и английски субтитри. Да ти помогна с превода ?
0ld SCho0l
Субтитрите за готови - http://subsunacs.net/get.php?id=67285
Адски много благодаря на Phoenix, че ми помогна толкова с превода! yahoo.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.