Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем със субтитри!Моля за помощ
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
kufi
Ситуацията е следната:никога не съм имал проблем със субтитите на двд плеъра ми (панасоник DVD-S295 имам го от около 6 години)докато в един прекрасен момент спря да показва ПОЧТИ всички субс на филми които записвам.Използвам го само за DIVX филми и последната половин година разчита не пове4е от 10% от субтитрите.Моля дайте идея каква може да бъде причината
0ld SCho0l
Явно просто му е дошло времето. smile.gif Взимай някое ново за 40-50 лв. и си свиркай. smile.gif
BadJoker!
Провери ли какви формати не разчита?
Виж и тук: http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopi...st&p=163121
kufi
слагам само .срт субтитри които са тествани много пути досега сигурно 1000 филма съм изгледал без проблем.докато преди известно време просто еи така спря да 4ете по голямата част от тях.да не би сега6ните .срт файлове да се различават по някакъв начин от преди6ните????
BadJoker!
Пробвай със смяна на името. Може да не ги открива понеже видеото и субтитрите са с различно име.
Прегледай и някой от старите си дискове. Олд Скуул е прав, може да се е бъгнала самата машинка.
Или ти да си бъгнал нещо в настройките smile.gif
kufi
собственоръчно копирам имената всеки път за да съм сигурен че са абсолютно еднакви тъй че не в това е проблема.
да съм объркал нещо в кои настроики на компа или на двд-то??ако е на компа имам сумнения че може да е заради КМплеъра тъи като преди да го инстална ми показва6е субовете просто като .срт фаил а сега ми ги показва като KMP-SRT Subtitle File.според мен е малко вероятно тва да е при4ината но все пак дали е възможно тая програма да бърника някакси в самия субфаил????
BadJoker!
Не мисля. Програмата просто се асоцира с тези файлове. Но нищо не пречи да си поиграеш да премахнеш асоцирането на плеъра със срт-субтитрите и след това да ги асоцираш с ноутпад. После задължително рестартирай компа и виж дали ще стане нещо.
А що се отнася до настройките на ДВД-то - не знам, говоря хипотетично. Което ме подсеща, че всяка техника има нужда от рестарт понякога. Моят телефон например се случва да бъгясва и трябва да го изключа и да сваля батерията за да се оправи. Направи го с ДВД-то: изключи го и извади щепсела от контакта. Човек никога не знае smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.