Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Joneses
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
iNfRaSoNiC
The Joneses

Семейство Джоунс

» Жанр: Драма
» Режисьор: Дерик Борте
» В ролите: Деми Мур, Дейвид Духовни, Амбър Хърд, Глен Хедли, Гари Коул, Лорън Хътон, Крис Уилямс .
» Държава: САЩ
» Премиера: 2009 година
» Времетраене: 93 минути

» Сюжет на филма: Съвършената двойка Стив (Дейвид Духовни) и Кейт Джоунс (Деми Мур) и чудесните им деца Джен и Мик са обект на завист от страна на техните съседи. Кейт е красива, секси, облечена в дизайнерски дрехи от главата до петите дама. Стив е уважаван и успешен бизнесмен, който има всичко: великолепна жена, голяма къща и безкраен запас от високотехнологични играчки. Джен и Мик имат влияние в новото си училище с модерните си дрехи, с бързите си коли и с последните модни джунджурии. Но никой не е подготвен за истината свързана с това съвършено във всяко отношение семейство...

ПРОГРЕС: 100% ЛИНК
thankyou
<#thank#>
dijon
По кой релийз оперираш?
iNfRaSoNiC
Цитат(dijon @ 30 Jul 2010, 12:36 PM) *
По кой релийз оперираш?

Като гледам май ще станат за всичките налични, но все пак работя върху BRRIP-a на SANTi!
dijon
Какво се случи с Operation Endgame?
iNfRaSoNiC
Цитат(dijon @ 1 Aug 2010, 05:08 PM) *
Какво се случи с Operation Endgame?

Утре ще бъде готов от друг преводач, който е доста по напред от мен, така че от снощи превеждам този smile.gif
dieselboy
Мислех, че филма ще е тотален шит, но ме изненада приятно. Заслужава си гледането. Зачеква една много актуална тема на съвремието ни - робството към модата и по-точно към марките на големите корпорации. Саундтрака е на ниво, особено ме изкефи парчето на младия англичанин Стивън Фретуел (не бях го чувал до сега) - Play. Оценка - 6,3/10

П.С. - Деми Мур все още е страхотна мадама.
Успех с превода!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.