Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Edge of Darkness
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
dieselboy

## Режисьор : Мартин Кембъл

## В ролите : Мел Гибсън, Рей Уинстоун, Дани Хюстън, Шон Робъртс, Питър Хърман, Катерин Скорсоне, Франк Грило, Бояна Новакович

## IMDB

## Оценка в IMDB : 7.1/10 (5,017 гласували)

## Държава : САЩ, Великобритания

## Година : 2010

## Времетраене : 111 минути

## Жанр : Драма, Трилър

## Резюме : От дълго време, Томас Крейвън (Мел Гибсън) е детектив в Бостън и самотен баща. Когато 24-годишната му дъщеря, Ема (Бояна Новакович), идва на гости, тя е убита в прага на дома пред очите му.

Първоначално се смята, че Крейвън е бил мишената, но скоро Томас открива доказателства, който го отвеждат в съвсем различна посока. Той научава, че дъщеря му е водила таен живот, довел до убийството й.

Докато търси истината, Томас се сблъсква с тайния агент Дариус Джетбърг (Рей Уинстън), който трябва да потули всички доказателства по случая, водещ до мръсния свят на сделки, корупция и правителствени убийства.

СВАЛЕТЕ ФИЛМА

1 ДИСК - 25 FPS

СУБТИТРИ
thankyou
<#thank#>
mrfeelgood
Мноого силна игра на Мел Гибсън!! rock.gif
Bad_Nick
Браво, дизелче!
Добре, че пусна темата, за да го махна от моя списък.
С нетърпение очаквам превода. Знам, че ще се справиш чудесно!
van4et0o
Успех и от мен! rolleyes.gif
ganiva
Успех и от мен. Аз също го бях подхванала да го превеждам, но вие сте много по-напред от мен, така че го спрях и очаквам с нетърпение вие да го завършите. Спорна работа!
elby
Успех и спорна работа на Дизелбой и от мен!Чакам БГ суб. с нетърпение!
dieselboy
Благодаря на всички за подкрепата! Субтитрите са почти готови. Остава само редакция. До към 20-21.00 тази вечер най-късно
ще са пуснати. Филма не е от типичните роли на Мел Гибсън, но ми хареса.
Belqta
dieselboy,
Благодаря за Буквите smile.gif нямам търпение да го изгледам
ivokoychev
ще бъдат ли пуснати субтитрите тая вечер, че много искам да го изгледам тоя филм
biggrin.gif
mimozina4
нямам търпение вече,седя тук и чакам,благодаря
ivokoychev
какво става бе човек, колко трябва да чакаме, вече мина 21.00 часа
van4et0o
Леко сте нахални... dry.gif
Belqta
Човека може да има нещо друго сега ... Не стига че се е захванал да ги превежда и то на доброволни начала, ми ние и претенции ще има ме ...
Като искате да гледате филма, сваляте и почвате да гледате. Колкото си преведете толкова ..
Като искате да е букви, ша чакате
cakoto77
Цитат(ivokoychev @ 18 Feb 2010, 09:48 PM) *
какво става бе човек, колко трябва да чакаме, вече мина 21.00 часа

Що не вземеш да си го гледаш без субтитри, като толкова бързаш. Никой не е длъжен да ти спази точния час. Всички субтитри се правят на добра воля.

Благодаря на dieselboy. :bow:
BadJoker!
Айде споко. Никой не трябва да бъзе изяден тази вечер заради едните субтитри: нито преводача, нито някой нетърпеливец.
dieselboy
Готови са.Можете да ги свалите от линка в коментарите на Замунда.
Защото за одобрение ще чакате поне 2 часа иначе.
Приятно гледане! Не очаквах, че ще има толкова голям наплив.
Сам съм си виновен, друг път няма да давам точни часове,
за да няма недоволни. smile.gif
van4et0o
Благодаря и аз може да го погледна smile.gif
ivokoychev
Сори братлета може ли да ги качите в този форум, щото немам регистрация в замундата
Много искам да го гледам този филм!
elby
Благодаря,Дизелбой,огромно благодаря!
uporit
ето ги и за версията за два диска
Bad_Nick
Сега го гледах филма. Браво, дизелче, барнал си чудесни субс.
dieselboy
Мерси бате Ник! Радвам се, че са ви харесали.
reDeyeZ
Снощи гледахме филма. Направиха ми впечатление страхотната игра на (с)Мел Гибсън и чудесните субтитри. Браво, dieselboy! На филма обаче... му липсваха тонове неща, ама ТОНОВЕ smile.gif
dieselboy
Съгласен съм. Аз също останах леко разочарован. Много претупан беше филма според мен. Сценария куцаше, но актьорската игра беше на ниво.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.