Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Motherhood / Майчинство*
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
In_the_hell
Motherhood / Майчинство*

• Жанр: Комедия
  • Държава: САЩ
  • Година: 2009
  • Режисьор: Катрин Дикман
  • В главните роли: Мини Драйвър, Ума Търман, Антъни Едуардс
  • IMDb
  • YouTube Trailer
Сюжет: Всяка жена в един или друг момент стига до там, че да е майка. Дали е толкова трудно или пък определено си е голяма забава... ? Този филм не поучителен, нито възпитателен, просто се посмейте на майчинските неволи. Елиза Уелч (Ума Търман) е бивша писателка, която се превръща в писателка-майка-блогърка, доста модерно, но и трудно. Тя живее и работи в два апартамента под наем, в сграда без асансьор, смачкана в средата на малкото градче Грийнуич. Тя става и започва от зазоряване. Нейният to-do лист е впечатляващ: да подготви до последния детайл партито на 6 годишната си дъщеря, да внимава с прохождащия си син, да води битка за паркинг място, водейки безсмислени спорове и конфронтации. Тя трябва да провежда "политически" разговори с арогантни и надменни майки и да оправи недоразумението с нейна приятелка и изповедта й, възникнало след публикуването на съответните признания в блога на Елиза. Дълъг списък ! На всичкото отгое Елиза решава да се запише в състезание , което се организира от списание, посветено на родителите. Единственото, което тя трябва да направи е да напише 500 думи в отговор на въпроса : "Какво означава майчинството за мен?". В процеса да се мъчи да приключи до падането на нощта, за да сложи тези мисли в думи, които "не звучат като лошо копирана реклама". Тогава майката в нея преоткрива гласа си и осъзнава кое е истински ценно в живота й.

Zamunda.net
ArenaBG.com

СУБТИТРИ
thankyou
<#thank#>
van4et0o
Успех!
darkness_angel
Успех и от мен. clapping.gif clapping.gif
In_the_hell
Най-накрая съм готова. Моля да преместите темата. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.