Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Помогнете, защото незнам какво да направя!
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
ilieva72
Изтеглих си филма Книга на майсторите-Kniga masterov и си свалих субтитрите които са за същият релийз. Да обаче незнайно как, винаги когато ги пусна ми се зареждат субтитрите на някой друг филм, но не и тези които са за този филм! sad.gif

Пробвах какви ли не плеари, пак е същото. Теглих субтитри от къде ли не за този филм - същото. Прочетох всики мнения на потребителите теглили филма, за да разбера дали някой не е имал подобен проблем, но се оказа, че аз съм единствената която неможе да ги подкара. Незнам какво да направя повече и затова търся помощ от тук.
Кажете какво мога да направя?

В допълнение - отворих субтитрите за да видя дали не са грешни, но за съжаление са си за този филм, само не и при мен!!! hmm.gif
ilieva72
Благодаря ти за съветите, но нито съм на перваза, нито на ръба на стола. Приспивателни не вземам, защото съм си натура с чиста съвест и си спинкам ка то новородено. Гузна съвест не ме гризе!
Това което ми препоръчваш да прочета съм го чела много, много отдавна и ми е ясно какво да правя! Не ми е първият, нито ще ми е последният филм който ще изгледам.
Зареждам си винаги субтитрите ръчно, за да съм сигурна че никога няма да се объркат. Сега за съжаление не става!!!
В директорията са си филма и субтитрите към него, и нищо друго. Имената са им еднакви. Най-интересното е, че когато го пусна, ми зарежда субтитрите, които са били от предногледания, макар че го зареждам ръчно. Мислех, че се е бъгнал плеара, но се оказа, че не това е причината. Това ми се случва за първи път и наистина незнам какво да направя. Изтеглила съм всички налични субтитри за този филм, и на всичките така.
Имам два компютъра и най-интересното е, че и на двата ситуацията е подобна!
Ако искаш помогни, но не се присмивай или коментирай, без да си прочел и между редовете! dry.gif
insomnias
Не се присмива, той просто си се шегува така.
Изтеглих субтитрите, които са на сайта и не виждам в тях някаква причина за проблеми. Ще ти предложа да направиш следното: премести и филма, и субтитрите в нова директория, преименувай ги с някакво просто име, да речем Kniga.avi + Kniga.srt и виж дали това ще помогне. Иначе, според мен, имаш да триеш от хистори, регистри и т.н., за да спре да помни предишните зададени файлове. И накрая - ако преместването и преименуването не свършат работа, опитай с друг плеър.
stdoominic
Цитат(ilieva72 @ 24 Jan 2010, 09:52 PM) *
Зареждам си винаги субтитрите ръчно, за да съм сигурна че никога няма да се объркат. Сега за съжаление не става!!!
В директорията са си филма и субтитрите към него, и нищо друго. Имената са им еднакви. Най-интересното е, че когато го пусна, ми зарежда субтитрите, които са били от предногледания, макар че го зареждам ръчно. Мислех, че се е бъгнал плеара, но се оказа, че не това е причината.

Очевидно повредата е в твоя телевизор. smile.gif Всеки път когато гледаш филм ти зарежда субтитрите от предишния или само с този филм? От кога е този проблем? След като рестартира компютъра пак ли го има този бъг? Ако да, на твое място бих преинсталирал кодеците или поне бих поровил в настройките им. Ако си направила всичко това и проблемът още стои, можеш да дадеш малко повече инфо - за ОС, за кодеците, за плеърите и за всичко друго, което ти се стори важно.
MIKADI
Цитат(insomnias @ 24 Jan 2010, 10:16 PM) *
Не се присмива, той просто си се шегува така.
Изтеглих субтитрите, които са на сайта и не виждам в тях някаква причина за проблеми. Ще ти предложа да направиш следното: премести и филма, и субтитрите в нова директория, преименувай ги с някакво просто име, да речем Kniga.avi + Kniga.srt и виж дали това ще помогне. Иначе, според мен, имаш да триеш от хистори, регистри и т.н., за да спре да помни предишните зададени файлове. И накрая - ако преместването и преименуването не свършат работа, опитай с друг плеър.

clapping.gif clapping.gif clapping.gif - еваларката,просто и ясно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.