Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Manhattan murder mistery / Убийство в Манхатън
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
dieselboy

## Режисьор : Уди Алън

## В ролите : Уди Алън, Даян Кийтън, Рон Рифкин, Алън Алда, Анджелика Хюстън, Зак Браф

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ

## Година : 1993

## Времетраене : 103 минути

## Резюме : Съпрузите Лари и Керъл Липтън /Уди Алън и Даян Кийтън/ се връщат късно у дома, качват се в асансьора заедно със съседите си по етаж, заговарят ги и ги канят на по чашка кафе. На следващия ден жената на съседа, която предната вечер споделя, че се чувства прекрасно, внезапно умира. На Керъл й прави впечатление, че вдовецът не изглежда особено опечален и започва да го подозира. Скоро тя споделя подозренията си със своя приятел Тед /Алън Алда/, който е пристрастен към новините и приключенията. Неизвестно откъде Керъл събира кураж да проникне сама в дома на вдовеца и да извърши своеобразен обиск. Така тя открива урна с прах и узнава, че злодеят няма да лети с брат си до Флорида, както й е казал, а ще живее на хотел ... с друга жена. Заключението идва само – убийство! Какво още може да роди главата на жена, преминаваща горната граница на зрелостта?Керъл е обхваната от истинска параноя и въвлича в своето безумие всичките си близки, включително и писателката Марша Фокс / Анджелика Хюстън/. Нещата стават повече от интересни, когато Керъл вижда в автобуса убитата си съседка... напълно жива. Лари, ревнувайки жена си от Тед, също се присъединява към разследването....

## Награди и номинации : Номинация за “Златен глобус”’93 за главна женска комедийна роля на Даян Кийтън. Номинация за Наградата на Британската академия за поддържаща женска роля на Анджелика Хюстън.

7.3/10 12,002 votes
TRAILER

Преводът ще бъде за ТОЗИ релийз.

Субтитри
thankyou
<#thank#>
dijon
Евала! Уди Алън е велик!

Фаворита ми е "Проклятието на скорпиона", но това ми се вижда да е още по-добро.

Успех и все така да ни радваш с преводи на стойностни филми!
dieselboy
Благодаря ти Dijon. За филмите можеш да бъдеш спокоен. Случайни филми не превеждам! wink.gif
Ако знаеш за друг филм на Уди, който да не е преведен, свиркай. Аз знам за Midsummer sex comedy,
който ще преведа също. Другите, доколкото знам са преведени.
dijon
За Уди друго не се сещам, гледам, че си проявил интерес и към "In the Loop" - браво за пореден път.
Ако срещна нещо интересно, коете не е удостоено с превод, ще драскам на ЛС.

Тъй, стига толкова офф.

А, да - ЗА МНОГО ГОДИНИ!
dieselboy
За много години, колега! Честита нова година на всички!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.