Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Avatar / Аватар 2009
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
VAN4UGA

Жанър : Екшън,Приключенски,Фантастика,Трилър

Година : 2009

IMDB : Линк към IMDB

Режисьор : Джеймс Камерън

В ролите : Джовани Рибизи,Сам Уортингтън,Сигорни Уивър,Мишел Родригес,Зоуи Салдана,Стивън Ланг,Лаз Алонцо,Уес Студи,Си Си Ейч Паундър,Джоел Дейвид Мур

Държава : САЩ,Великобритания

Времетраене : 151 минути

Резюме : Филмът проследява историята на Джейк Скъли, парализиран бивш морски пехотинец, който е изпратен в красивия, но опасен свят на Пандора да помогне на минна корпорация да събере минерал, наречен "унобтаниум"! Хората не могат да дишат въздуха на Пандора, така че те пътуват и работят в специални метални кислородни костюми. Пандора има местно население от нейвита - раса представляваща шестметрови хуманоидни сини същества, които нямат никакъв интерес да помагат на хората, в тяхното начинание на Пандора.

Корпорацията създава хибридно същество от ДНК-то на човек и нейви, което се контролира от съзнанието на оператор-човек. Новополученото същество се наричат АВАТАР! Проблемите идват, когато всички същества на планетата Пандора, животни, растения, нейвита, осъзнават, че хората трябва да напуснат техния свят и започват да използват всички сили за осъществяването на тази цел.

Хората са принудени да се борят за оцеляването си на Пандора и насред тази борба е захвърлен Джейк Съли (Сам Уортингтън "Терминатор Спасение" ). Докато живее сред местните на Пандора Съли сменя позициите и и помага на нейвитата да поведат революционна борба за премахване на хората и Аватарите от лицето на Пандора!

Уловката е, че когато Съли е в своя Аватар, той е напълно мобилен, когато е под формата на човек, той е прикован за инвалидна количка. Това е една морална дилема, с която ще трябва да се справи, а неговото пътешествие през светът на Пандора, ще реши съдбата и на двата свята!

Релийз : Avatar.TS.XviD-IMAGiNE

Прогрес : 100%

Редакция : 100%

Преводът е благодарение на sNiPeRkA

Свали субтитри

van4et0o
Успех ! Филма наистина си заслужава и ще се гледа ! smile.gif
ashley
Успех и от мен goodgood.gif
Дано филмът наистина да си заслужава.... и да възвърне огромните средства, които вложиха в него dance1.gif
thankyou
<#thank#>
Bad_Nick
Цитат(VAN4UGA @ 21 Dec 2009, 09:34 PM) *
Преводът е благодарение на sNiPeRkA

Не разбрах кой от двамата ще го превежда.
Или и двамата?
VAN4UGA
Преводът е благодарение на sNiPeRkA - само Тя ще го превежда по слух. rolleyes.gif Филма е дълъг и почти през цялия филм се говори тъй,че ще помоля за малко търпение.Искам да уточня,че и нeйвийските(нейви) изречения също ще бъдат преведени тоест всичко изцяло.
tanas
Eто английски ако са верни
van4et0o
Изгледах филма... - уникален! Заслужаваше си 4-рите часа biggrin.gif Гледайте го ; ]

ПП : Добре, мен в киното ми се сториха бая laugh1.gif
VAN4UGA
tanas,благодаря,за субките smile.gif van4et0o,наистина е уникален филма smile.gif ,но не е 4-часа,а 2часа и 30 минути
GeSho*
Здравеите искам да питам знаете ли точни английски субтитри
Rosen Mishev
Я ДА ГО ВИДИМ И НЕГО
SmOkEleSs
субтитри балгарски кога ще има ???????????????????????????????????????????????????????? rock.gif rock.gif rock.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
GeSho*
ако някои иска неточни БГ субтитри ето. ако не ви трагнат преиминуваите ги като заглавието на филма
mitko2342
http://energy-torrent.com/details.php?id=16415
ashley
Цитат(SmOkEleSs @ 24 Dec 2009, 07:09 PM) *
субтитри балгарски кога ще има ?

бАлгарски няма да има, но БЪЛГАРСКИ е по-възможно, ако питаш мен rolleyes.gif laugh1.gif
DraganoW
Търся си някой да ми направи субтитри за DVDrip-a на Avatar - http://thepiratebay.org/torrent/5365858/Av..._%5BAC-3_2.0%5D
Качеството е супер
Teзи английски субтитри пасват почти идеално.
TAHEP
"Фърнгъли" за възрастни. Определено е един от филмите на годината, но не е това епохално събитие за което се тръбеше. Да, признавам усещането да го гледаш на 3-Д е нещо незабравимо, но пък аз се кефех максимално и на научнопопулярните филми в Ай-макс-а. Иначе е изпипан старателно, все пак това е Джеймс Камерън. Каст, монтаж и задължителния саундтрак на г-н Хорнър, всичко е перфектно. Заговори са за плагиатстване от Стругацки, но подобни визии съм гледал поне в 20-на "кът сцени" от видео-игри. За мен Камерън ще си остане като създателя на Терминатор и Бездната, отчасти и Титаник.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.