Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: I Love You Beth Cooper
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
mousy
I Love You Beth Cooper / Обичам те, Бет Купър

# Жанр: Комедия
# Държава: САЩ
# Година: 2009
# Времетраене: 102 минути
# Режисьор: Крис Кълъмбъс
# В главните роли: Хейдън Панетиер, Пол Ръст, Джак Карпентър, Лорън Сторм, Брендън Пени, Джош Емерсън

# Сюжет: Денис Кувърман има доста предпоставки за добро академично развитие…поне на хартия. Той е отличен ученик, съвестен млад човек…. и очевидно много загубен.
Денис стига до завършване на гимназията, без да натрупа опит в основни училищни радости – например - да не спазва вечерния час, да руши имущество, да се напива, да се бие, да кара
бързи коли и да се занимава с бързи жени (всъщност всякакви жени). Но един ден всичко това се променя, благодарение на изричането на четири думи – „Обичам те, Бет Купър
”.

Субтитри: http://subsunacs.net/get.php?id=54040
thankyou
<#thank#>
In_the_hell
Успех с превода clapping.gif
Horror
Пич,до довечера ще съм готов с превода им на 80% съм,ако искаш не си губи времето!
stdoominic
Еми, пич, казах ти, че тема в този раздел не е излишна.
mousy
Цитат(Horror @ 20 Oct 2009, 05:06 PM) *
Пич,до довечера ще съм готов с превода им на 80% съм,ако искаш не си губи времето!

Първо не съм "пич", бе пич. wink.gif Освен това още в темата със заяваката за този филм написах, че се заемам и ще направя субтитри
Horror
Цитат(mousy @ 20 Oct 2009, 05:45 PM) *
Цитат(Horror @ 20 Oct 2009, 05:06 PM) *

Първо не съм "пич", бе пич. wink.gif Освен това още в темата със заяваката за този филм написах, че се заемам и ще направя субтитри

Ops sad.gif Ок,просто в темата със заявките бях написал,че вече съм на 20%,а вече съм на 85%,щом искаш прави,мисълта ми е,че ще съм готов до 2-3 часа и може да не си губиш времето. smile.gif но щом така си решиЛА,ок smile.gif Успех!
mousy
еми те се четат тея теми... няма значение... не искам да влизам в спорове
Превеждай си щом искаш wink.gif
Horror
Цитат(mousy @ 20 Oct 2009, 06:09 PM) *
еми те се четат тея теми... няма значение... не искам да влизам в спорове
Превеждай си щом искаш wink.gif

Виж,съжалявам,аз съм последният човек,който иска да влиза в спорове! Просто когато ти написа,че се заемаш,аз вече бях на 20% и ти написах ако искаш да не го правиш! Сега съм почти готов и просто исках да не си губиш времето... навярно не съм професионалист в областа на преводите като теб,но филма е лесен и според мен няма смисъл двама да правят 2 ралични превода smile.gif Това е както решиш smile.gif Съжалявам ако съм направил нещо!
ashley
Давай Мойси yahoo.gif Успех с превода smoke.gif

Ей, трудно е да уцелиш момиче или момче laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif Защо всички взимат всеки за момче, убедих се че и картинката, колко и да не подхожда (за едно момче понякога) не помага laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
mousy
аз не твърдя, че съм "професионалист в преводите", даже напротив....
Нямаше да е лошо да уведомиш, че ще превеждаш, щом вече си бил на 20%
И аз съм почти готова и не искам да спирам сега и цялата ми работа да отива по дяволите (с извинение)
Казах ти, превеждай щом искаш wink.gif

П.П. Благодарско, Ашли tongue.gif tongue.gif
И да, абсолютно си права laugh1.gif Трудно е да се прецени laugh1.gif
van4et0o
Първо,mousy успех с превода...! Филма е невероятен и Хейдън също.. wub.gif Второ,ако Horror си беше направил/ла труда да погледне горните постове mousey беше съобщила,че ще го почва....И трето,смятам че има смисъл за повече от 1 превод..Защото преводите ви ще са различни...

Благодаря,че превеждаш филма wub.gif
mu6o_fena
Ще може ли синхрнозация за I.Love.You.Beth.Cooper.720p.Bluray.x264-CBGB
mousy
Субтитри
van4et0o
Благодаря, mousey tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.