Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Провери! Не си ли извънземно?!
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
insomnias
99% от хората живеят на нашата планета затова, защото те са коренните жители на Земята. Оставащите 1% — не са местни, а извънземни. И са тук не просто така. Може би и Вие сте такъв особен човек?
Можете да разберете това, като направите един лесен нумерологичен тест.

Тест

Формулата е следната:
денят + месецът + последната цифра от годината на раждане. После съкращаваме получената сума до просто число — получава се вашето тайно число. След това сверяваме: ако тайното число съвпада с последната цифра на годината, вие не сте истински землянин. Вашите корени са някъде във Вселената.

Пример:
Известният лекар, лечител и предсказател Мишел Нострадамус е роден на 24 декември 1503 година.
Събираме: деня +. месеца + последната цифра от годината: 24 + 12+ 3 = 39.
Съкращаваме до просто число: 3 + 9 = 12 = 1 + 2 = 3. Сравняваме с последната цифра на годината — 1503. Тройката съвпада.
Ето, че е разкрита тайната на великия Нострадамус. Той е човек от звездите.
Но защо е попаднал тук и в какво се състои небесната му мисия?

За това е нужно да разберем значението на тайните числа:
1.Хората с единична тайна са дошли тук, за да събират информация за Висшите сили, да я анализират и да издават решения. Ето защо на единиците често им се струва, че могат да съдят хората, да се разпореждат с тях, да ги организират и да ги изпращат да свършат едно или друго.
2. Тези хора са се оказали на Земята по силата на извънредни обстоятелства. Те са толкова скъпи на обитателите на другия свят, че те са скрили "двойките" на нашата планета. Те са най-ценните съкровища на другите светове. Тези, които са ги изпратили тук, постоянно ги наблюдават, охраняват, изпълняват желанията им, намрат за тях необходимият им спътник в живота.
3. Тези хора са се появили на Земята по собствена воля, за да принесат на земляните дара на утешението, смекчаване на страданията, те разпределят над света оптимизъм и донасят надежда и вяра. Но освен това, те винаги биха искали да получат възнаграждение за своя труд.
4. Тези хора дошли тук да си починат след тежка работа. Те са много уморени, но така са привикнали да работят, че и в нашия свят не могат да седят без работа. Но и без излишно мотаене, трябва да си отпочиват, защото нашата Земя за тях е Хотел на Бога!
5. Тези хора са на Земята, за да усетят цялостната пълнота на материалния живот, всички плътски удоволствия. Те се впускат тук във всичките, наслаждават се на благата на богатството и цивилизацията, пътешестват, рискуват, установяват своя мода, често сами стават идоли за поклонничество, и в същото време - пияници и наркомани. Такъв, всъщност, е бил Елвис Пресли, роден на 8 януари 1935 година.
6. Тези хора са попаднали случайно тук. Може заради авария или заради грешка в курса или във времето. Настоящият им живот им се струва неустойчив, затова повече от всичко те ценят стабилността, надеждността. Главното в живота им стават семейството или приятелите. И тъгата по звездната родина, която е останала някъде далеч.
7. Тези хора са изпратени тук като наказание за някакви нарушения. Ако душата им премине към доброто и светлината, вината им ще бъде простена. Но ако душата остане в злото и под властта на тъмнината, вината им ще се увеличи стократно.
8. Това са небесни странници. Техните странствания са вечни, както е вечна безкрайността. Тяхната тайна е покрита със здрачната пелена на вечността, и не се разбира, какво скрива пелената — светлина или сянка, добро или зло. Както всеки странник, такъв човек може и да помогне, докато върви в близост, но може и да убие, ако се наложи.
9. Това са хора на саможертвата, Прометеи. Те са Узнали някакви тайни на мирозданието и са дошли в нашия свят, за да ни ги разкрият. Уви, най-често земляните неблагодарно не вникват в тези тайни и ги подминават.

Обикновено осъзнаването на собствената тайна идва интуитивно, често на сън, понякога изплува в спомените. Но едно е ясно: ако вие сте в кръга на посветените, не се стремете да разкриете своята тайна.
Осъзнаването й ще ви споходи само и без вашите усилия.
ashley
Много интересен тест ... на мен не ми съвпадат числата, значи съм извънземно laugh1.gif wzrd.gif
Подозирала съм го... но сега вече имам и доказателство laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
stdoominic
Ашли, спиш, моето момиче. smile.gif Трябва да с-ъ-в-п-а-д-а-т.
Добре дошли на всички паднали от луната! biggrin.gif
mousy
че аз и без да правя теста понякога се чувствам като паднала от Луната laugh1.gif laugh1.gif
но все пак излезе, че не съм... не ми съвпадат цифрите laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
0ld SCho0l
Не ми съвпадат, от Земята съм си... cry.gif

biggrin.gif
In_the_hell
Цитат(mousy @ 11 Oct 2009, 10:49 AM) *
че аз и без да правя теста понякога се чувствам като паднала от Луната laugh1.gif laugh1.gif
но все пак излезе, че не съм... не ми съвпадат цифрите laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif

Всеки в даден момент се чуства като паднал от друга планета. laugh1.gif
И при мен за щастие излезе, че не съм извънземна. w00t.gif
Ако бях щях да съм небесен странник (8), което нямаше да е много добре.
Не искам да съм лутаща се странница хваната в плен на вечността, и на всичкото отгоре, вписваща се в графата "потенциални убийци" blink.gif
gogocrew
Цитат(ashley @ 11 Oct 2009, 02:28 AM) *
Много интересен тест ... на мен не ми съвпадат числата, значи съм извънземно laugh1.gif wzrd.gif

И аз съм така Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif
ashley
Цитат(stdoominic @ 11 Oct 2009, 07:43 AM) *
Ашли, спиш, моето момиче. smile.gif Трябва да с-ъ-в-п-а-д-а-т.
Добре дошли на всички паднали от луната! biggrin.gif

Прав си вярно съм спала, все пак го правих вчера към 2.30 laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif

Значи не съм извънземно cry.gif laugh1.gif
In_the_hell
Цитат(ashley @ 11 Oct 2009, 03:14 PM) *
Значи не съм извънземно cry.gif laugh1.gif

За съжаление не си laugh1.gif laugh1.gif Но ако искаш ще се правим, че си,ако това те прави щастлива laugh1.gif
ashley
Цитат(In_the_hell @ 11 Oct 2009, 03:15 PM) *
За съжаление не си laugh1.gif laugh1.gif Но ако искаш ще се правим, че си,ако това те прави щастлива laugh1.gif

Много хубава идея Лени laugh1.gif laugh1.gif w00t.gif
Bad_Nick
Цитат(insomnias @ 11 Oct 2009, 01:44 AM) *
8. Това са небесни странници. Техните странствания са вечни, както е вечна безкрайността. Тяхната тайна е покрита със здрачната пелена на вечността, и не се разбира, какво скрива пелената — светлина или сянка, добро или зло. Както всеки странник, такъв човек може и да помогне, докато върви в близост, но може и да убие, ако се наложи.

Хехе, винаги съм подозирал, че съм от Starship Troopers smile.gif laugh1.gif
Cece
Мойте не съвпадат. Значи не съм. Нищо. Аз ще си отида вкъщи на Марс да си поплача. laugh1.gif
insomnias
А разправят, че на Марс нямало вода smile.gif Мислех, че защото марсианците са весели хорица и никога не плачат, та затова... но ти ми разби теорията laugh1.gif

Обаче страшно се изкефих, че един от най-най-най-любимите ми актьори е с тайното число 6 /тъгата по звездния му дом правеше погледа му още по-романтичен/:)))))))) Грегъри Пек

И любимият ми Шекспир - вместо да си разпуска небрежно на Земята, той написал томове красота!!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.