Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво е това безобразие?
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Nikcho
Здравейте. Всички знаете колко е трудоемко да се преведе един филм и колко време и усилия коства. Днес качих в SUBS-SAB превод на филма ''Gli ultimi giorni di Pompeii'' (1913), за който филм дори съм набивал тайминг и то по копие с руски междукадрови надписи и после съм го синхронизирал за копие с английски междукадрови надписи, което може да се намери в Мастерс. Сега, влизайки в юнакса, забелязвам моите субтитри, качени от някой си trapera_trapera, който дори си е позволил да изтрие името ми от тях. Никой от преводачите не получава пари за труда си и прави всичко това на добра воля и от любов към киното и го споделя чрез сайтовете и с други, които се интересуват. Но след като не получаваме нищо за труда си, искаме поне името ни да се вижда след това, което сме произвели било то харесвано или не. Надявам се админите да обърнат внимание на този момък, защото деянието му е доста обидно.
dragon x
Такива катилчета трябва веднагически да се банват по всички параграфи и измерения.
naruto
На последния ред наистина е изтрит текста.
Любопитно че не си е добавил своето.
Spark
Мислиш ли, че някой ще тръгне да проверява всички качени субтитри кой ги е превел, в кой сайт ги е качил. Не са само нашия сайт и саб.бз. Изникват десетки сайтове и тракери, за някои от които дори сефте чувам чак след като някой ми се оплаче, че му качили субтитрите тука. Пиши едно ЛС и ги изтривам, не е нужно да правиш драми. Изтрих ти субтитрите, дано се чувстваш по-добре.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.