stanimir2
9 Oct 2009, 11:07 AM
Здравейте. Отдавна се опитвам да си инсталирам тази чудесия, наречена e-Mule, но връзката със сървърите не ми се получаваше.
Нека някой по запознат да ми обясни как става това. Предполагам не само на мен ще ми бъде полезна тази информация.
Пробвах и с НеоМуле, ама и с него не стана.
Благодаря предварително.
Spark
9 Oct 2009, 12:18 PM
Пробвай с emulePlus. След това в гугъл потърси server.met и си дръпни файла с обновения сървърен списък. После го сложи в папката на емулето.
stanimir2
9 Oct 2009, 02:02 PM
Инсталирах програмата и изтеглих пакета със сървъри. Сега ги има в Мулето, но като реша да използвам търсачката ми изписва, че не съм свързан към сървър.
Planet_Rocker@or*Die
9 Oct 2009, 02:23 PM
И аз имам с мулето проблеми и понеже съм по инат от него го изтрих
Нещо развалиха сървърите като пуснаха в края на миналата година някаква уж по нова версия... и от тогава стана мазало.
stanimir2
9 Oct 2009, 02:37 PM
Сега почовърках малко и стана. Мислех, че търсачката търси във всички сървъри, ама трябваше да избера някой от тях.
А как става самото теглене, след като търсачката е изкарала резултатите?
Сигурно е тъп въпрос, ама въобще не съм наясно с този магарок.
insomnias
9 Oct 2009, 02:42 PM
Ами, нареждаш се на опашката и чакаш да ти дойде ред
Spark
9 Oct 2009, 03:03 PM
Ако в падащото меню при търсенето избереш Global Search май търси във всички сървъри.
Тъпа работа си е емулето, по-добре търси в гугъл каквото търсиш + rapidshare
stanimir2
9 Oct 2009, 04:16 PM
Цитат(Spark @ 9 Oct 2009, 04:03 PM)

Ако в падащото меню при търсенето избереш Global Search май търси във всички сървъри.
Прав излезна. Има такава функция и сега я пробвах. Търси във повечето сървъри.
Закачих се да тегля файла, който ми трябваше, но не съм почнал, пише статус "изчакване".
Явно ще си чакам доста. Здраве да е.
Благодаря за помоща.
ilievvli
9 Oct 2009, 05:40 PM
Цитат(stanimir2 @ 9 Oct 2009, 05:16 PM)

Закачих се да тегля файла, който ми трябваше, но не съм почнал, пише статус "изчакване".
Благодаря за помоща.по-добре търси най-напред
тук и ако не успееш да намериш това, което ти трябва, чак тогава търси в магарето.
vangogh1
10 Oct 2009, 12:33 AM
Цитат(ilievvli @ 9 Oct 2009, 06:40 PM)

тук и ако не успееш да намериш това, което ти трябва, чак тогава търси в магарето.
и аз имах проблем с инсталирането му.една от пречките е инсталирането на порт-а.един познат ме научи как да си го инсталирам и аз го направих .даже съм снимал всяка настройка.ако имаш проблеми все още се обади.мулето много бавно тегли но досега не е имало нещо,което да не ми намери.то намира наистина всичко.
unnu
10 Oct 2009, 09:38 AM
Ако не ти е проблем, ще постнеш ли снимките?
stanimir2
10 Oct 2009, 10:26 AM
Цитат(vangogh1 @ 10 Oct 2009, 01:33 AM)

Цитат(ilievvli @ 9 Oct 2009, 06:40 PM)

и аз имах проблем с инсталирането му.една от пречките е инсталирането на порт-а.един познат ме научи как да си го инсталирам и аз го направих .даже съм снимал всяка настройка.ако имаш проблеми все още се обади.мулето много бавно тегли но досега не е имало нещо,което да не ми намери.то намира наистина всичко.
При мен тръгна. Не съм човъркал въобще настройките, но явно имам порт и започнах да тегля, с изключително бавна, късаща нервите скорост, ама пак върви.
Ако действително ги имаш снимани необходимите настройки, може ако имаш възможност да ги представиш като тема тук, биха били полезни на много хора.
Между другото там намерих един от филмите, който търсеше - Keep the Aspidistra Flying. Не знам дали си го намерил.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.