Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Програма за синхронизиране на субтитри
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
mariana
здравейте,преди време някой в този форум ми помогна с една програма,но съм я загубила,проблема ми е следния , на места във филма сутитрите ми се появяват на маймуници,с програмката си ги оправях,като маркирам всичко и задам,вече не помня какво беше,но ще си спомня сигурно,ако ми кажете коя програма да ползвам,дали не беше субтитле ъоркшоп,или нещо подобно.
благодаря предварително,дано съм се изразила добре за проблема.
Raikonen07
http://subsunacs.net/soft/subtitleworkshop251.rar
gogocrew
Тая прогрома е доста добра ама ръчно си е по-добре tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
naruto
Отваряш с Нотепад сменяш кодировката на ANSI и презаписваш файла.
Някой плеари явно имат проблем с UTF-8.

Ако става дума за асс най вероятно част от текста е с неподържан шрифт.
Гледаш какво пише преди текста
Dialogue: 0,0:00:01.24,0:00:02.73,NS-Main,,0000,0000,0000,,Това е опасно.
после отиваш в началото и променяш стила примерно на Arial.
Style: NS-Main,Arial,32,&H005AB7ED,&H000645D2,&H000645D2,&H00000000,-1,0,0,0,100,100,0,0,1,1,2,2,10,10,10,0
User
Цитат(mariana @ 20 Aug 2009, 08:07 PM) *
здравейте,преди време някой в този форум ми помогна с една програма,но съм я загубила,проблема ми е следния , на места във филма сутитрите ми се появяват на маймуници,с програмката си ги оправях,като маркирам всичко и задам,вече не помня какво беше,но ще си спомня сигурно,ако ми кажете коя програма да ползвам,дали не беше субтитле ъоркшоп,или нещо подобно.
благодаря предварително,дано съм се изразила добре за проблема.

Я опитай тази програма, казва се Time Ajuster и е много лесна за начинаещи.

http://www.tucows.com/preview/226547
.:gosh:.
Ако наистина ти трябва програма само за корекция на тайминга - User ти е "показал" най-доброто решение,ползвам я редовно,много е лесна за работа(дори за начинаещи).
Ако пък се налагат повече корекции - Subtitle Workshop.
А gogocrew и naruto наистина са прави,като казват,че на ръка и с Notepad е по-добре.
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.