Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Помощ, знаете ли кой е филма....
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
gogocrew
Преди доста години гледах един филм по кабелната и го търся, но не мога да се сетя как се казва.
Във филма се разказваше: Двама братя близнаци ги разделят още като малки. Единия попада в богато семейство и става бизнесмен, а другия още от малък има разтройство на личността и го затварят в лудница. Но един ден вижда брат си по телевизията и решава да избяга от лудницата заедно с още един душевно болен. Отивайки в къщата на брат му се влюбва в бъдещата съпруга на брат му. Представяйки се за брат си, но разбира се той е по-мил от брат му жената се влюбва в него, но започва след удар да си разстройва личността от ново. В тези, които помня, че се превръщаше бяха - терминатор, луд каубой, куче и много други. Той успява да се излекува и от лудницата прибират брат му.
Ако някой се сеща за името на филма нека пише.

И ако има други, които имат въпроси по някой филм или не се сещат за името му нека това бъде тема за такива въпроси.
insomnias
Браво, Гого! Една полезна тема.

Не мога да ти помогна за филма, защото описаното от теб нищо не ми говори. Опитай се да си спомниш повече подробности: кога си го гледал? Някое име не ти ли изплува в съзнанието? Място - град, село, държава? Език - англоезичен ли е филмът? ДА не е сериал? smile.gif Щото латиносите много си падат по близнашки истории smile.gif Някой от артистите не си ли спомняш кой е? Музика към филма? Горе-долу в коя епоха се развива действието? Комедия ли е филмът или? И т.н. smile.gif
shaza
Този филм е комедия и е с участието на Джим Кери. Той е и двамата братя, но в момента се опитвам да намеря филма, защото така или иначе не му знам името, но съм сигурна, че е той. Скоро го гледха по някоя кабеларка rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.