Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кои са вашите любими актьори (актриси) и в кои филми ви харесват най-м
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
gogocrew
Моята любима актриса е Amanda Crew. Тя не е от най-известните в България, но все пак играе много добре.
едни от най-добрите и филми са:
1. Final Destination 3
2. The Haunting in Connecticut
3. Sex Drive
4. Monster Ark
Също тока и сeриала, който доидe до България "Whistler", сeриала е много хубава драма и го препоръчвам на всеки който харесва този жанр.
ashley
Amanda Crew е малко известна сега в България, след време всички ще я знаят acute.gif
Bad_Nick
Питър Мейхю в ролята Чубака от Star Wars. smile.gif smile.gif
darkness_angel
Аз много харесвам София Буш, както играта и в :
1.Stay Alive (2006) (може да се каже, един от любимите ми филми)
2.The Hitcher (2007)
3.Supercross (2005)
ashley
Channing Tatum

Няма филм, в който да не харесвам как играе smile.gif

Това се едни от най-известните му филми:
Stop-Loss(2008)
Step Up (2006)
She's the Man (2006)
` YqYq..
Моите любими актьори са :
1 Yamapi - Nobuta Wo Produce, Kurosagi, Buzzer Beat, Byakkotai ... wub.gif

2 Oguri Shun - Crows Zero /1, 2/, Hana Kimi, Nana Yori Dango, Gukusen, Azumi /1,2/

3 Jank Geun Suk - Grazy for Late, Do Re Mi Fa Sol La, You're beautiful, Hong Gill Dong ...

4 Ikuta Toma - Hana Kimi, Hana Yori Dango 2, Honey & Clover...

Всички са японци, но са мн добри актьори /певци/ и са големи сладури goodgood.gif victory.gif
fiona
Любимата ми актриса е Алана де ла Гарса /Alana De La Garza/. Тя е не само невероятно красива, но и много талантлива.

Популярни сериали в които е участвала:

От местопрестъплението Маями - 2005 - 2011г. /12 епизода/
Закон и ред - 2006 - 2010 г. /85 епизода/
Закон и ред Лос Анджелис - 2011 г. /8 епизода/

Има гостуващи роли в сериали като Двама мъже и половина, Чародейките, Смолвил, Лас Вегас, Военна прокуратура. Участва във филма Mr. Fix-it, заедно със Дейвид Бореаназ

През 2008 г. е лице на Гарниер

От местопрестъплението Маями - Марисол Делко Кейн

Закон и ред - прокурор Кони Рубироса последните 4 сезона на сериала, които в България не са излъчвани

Реклама на Гарниер

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.