За несгодите си ще пиша отделно.
Изгоди:
За семейният мъж 2 часа бонус вечер са като втори ергенлък. В 20 часа на моята й светват очите и аз изчезвам от полезрението й. Тя е толкова развълнувана какво ще каже тъПанар или Мехмед ( расте ли пишката ), че имам огромен избор какво да направя, без тя изобщо да го осъзнае. Преди 25 години майките на вашите жени/гаджета с тоя поглед гледаха "Робинята Изаура".
Има няколко варианта. Първо разучете коя засукана комшийка от района не гледа "Гюмюш". Все ще има такава или ще има друга, дето го гледа, но предпочита мъжка компания. Автоматично получавате бонус-трак 4 дни седмично. Е, трябва да сте ниво или тя ще ви натири преди втория сезон. ( Всъщност не знам дали има втори сезон, дано да няма ).
Друг добър вариант е да се видите със стари приятели. Бонус-трака тук е, че жените им няма да звънят преди 22 часа, защото не им е до това. Пиете си пиенето със старите авери и спорите на до болка познати теми, което обаче ви носи удоволствие.
Още по-добър вариант е да обърнете най-сетне внимание и на децата си. Може да ги биете на джаги някъде и да си поговорите за гаджета ( ако са мъжки ) или да си поговорите за гаджета ( ако са женски ),
Обадете се на майка си. Тя не ви е чувала от 4 месеца и ще се зарадва.
Можете да свършите още куп безполезни неща - да се обръснете, да си измиете колата, да поговорите с инкасаторката на кабелната, да напазарувате, да разтребите мазата...
Шибаният въпрос е за к'ъф трябва да се прави всичко изброено!
Слагате слушалките пред компютъра и превеждате ли, превеждате. Имате 2 часа, в които никой няма да ви пита защо пак висите на машината. И така 3 дни седмично.
Защо 3 ли?
Защото "Левски" играе за Шампионската Лига и всяка сряда правите "шутен зи бите" на жената и си гледате мача.
Обзалагам се, че няма по-сексистки пост в сайта

Естествено, всичко това е в кръга на шегата и целта ми е да провокирам всякакви реакции.
Промених си и аватара за целта. Но основният въпрос си остава и той е: "Абе, къде е батко?".
Демек "За к'ъф трябва да търпим тая простотия всяка вечер?"