Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Фенклуб на сериала "Перла"
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Bad_Nick
Изключително съм благодарен на ръководството на bTV, че извърши колосалната глупост да пусне в часовия диапазаон 20-22 часа такава вопиюща простотия. Но аз, като практичен човек намерих персоналната си изгода от това. Разкажете и вие за вашите изгоди или несгоди от това върло посегателство върху суверенното телевизионно време за един мъж.
За несгодите си ще пиша отделно.

Изгоди:
За семейният мъж 2 часа бонус вечер са като втори ергенлък. В 20 часа на моята й светват очите и аз изчезвам от полезрението й. Тя е толкова развълнувана какво ще каже тъПанар или Мехмед ( расте ли пишката ), че имам огромен избор какво да направя, без тя изобщо да го осъзнае. Преди 25 години майките на вашите жени/гаджета с тоя поглед гледаха "Робинята Изаура".

Има няколко варианта. Първо разучете коя засукана комшийка от района не гледа "Гюмюш". Все ще има такава или ще има друга, дето го гледа, но предпочита мъжка компания. Автоматично получавате бонус-трак 4 дни седмично. Е, трябва да сте ниво или тя ще ви натири преди втория сезон. ( Всъщност не знам дали има втори сезон, дано да няма ).
Друг добър вариант е да се видите със стари приятели. Бонус-трака тук е, че жените им няма да звънят преди 22 часа, защото не им е до това. Пиете си пиенето със старите авери и спорите на до болка познати теми, което обаче ви носи удоволствие.
Още по-добър вариант е да обърнете най-сетне внимание и на децата си. Може да ги биете на джаги някъде и да си поговорите за гаджета ( ако са мъжки ) или да си поговорите за гаджета ( ако са женски ),
Обадете се на майка си. Тя не ви е чувала от 4 месеца и ще се зарадва.
Можете да свършите още куп безполезни неща - да се обръснете, да си измиете колата, да поговорите с инкасаторката на кабелната, да напазарувате, да разтребите мазата...
Шибаният въпрос е за к'ъф трябва да се прави всичко изброено!
Слагате слушалките пред компютъра и превеждате ли, превеждате. Имате 2 часа, в които никой няма да ви пита защо пак висите на машината. И така 3 дни седмично.
Защо 3 ли?
Защото "Левски" играе за Шампионската Лига и всяка сряда правите "шутен зи бите" на жената и си гледате мача.

Обзалагам се, че няма по-сексистки пост в сайта smile.gif
Естествено, всичко това е в кръга на шегата и целта ми е да провокирам всякакви реакции.
Промених си и аватара за целта. Но основният въпрос си остава и той е: "Абе, къде е батко?".
Демек "За к'ъф трябва да търпим тая простотия всяка вечер?"
Planet_Rocker@or*Die
аххх, перла 05, мечта на всяка жена laugh1.gif
те па се сетиха кога да го пуснат... тюю
тъкмо майка ми си хвана работа и вече съм свободна птичка под небето, а ако беше преди месец можех лесно да си щипна я на дискотека , я на кафене w00t.gif
Защо спомена тая изаура, гадните спомени нахлуват, баба ми с нетърпение чакаше да почне и не ми даваше да изляза пред блока защото не можела да ме наблюдава... също така и дързост и Грозота dry.gif
Но най-вече ме е яд, че по БТВ пускат турски сериали, а като чуя някоя "хубава" турска песен, направо... bad.gif
Единствено съм гледал трима братя три сестри (заради сестрите, страшни сладуранки бяха)
Аз лично съм против, особено в този диапазон от време да се пускат сапунерки... дошъл си си от работа, пребит като куче, пускаш телевизора с надежда да са пуснали нещо интересно по БТВ, и ХООООП... Мемед те гледа през кинескопа.... аз лично му викам Аййй...-де лека нощ, приятни сънища. smile.gif
Да живеят торент тракерите, че ако не бяха те, вече да съм си турил въжето от толкова сапунки.
Bad_Nick
Доволен съм, че темата умря.
Моля някой от модовете да я делне след 24 часа.
Тази тема доказа, че хората имат по-възвишени вкусове, отколкото твърди bTV.
insomnias
Ники, тя ще замине в коша след един месец, ако никой не си признае членството във фенклуба на сериала. Пък и написаното от теб е забавно! Нека си стои smile.gif
ashley
да гледаш перла е равносилно на това да гледаш разможителния период при охлювите rofl.gif boredom.gif
gogocrew
Цитат(ashley @ 1 Aug 2009, 02:00 AM) *
да гледаш перла е равносилно на това да гледаш разможителния период при охлювите rofl.gif boredom.gif

а това значи да се самоубия laugh1.gif laugh1.gif wink.gif
In_the_hell
Това с охлювите сигурно е много по-интересно и поне образователно, от това да гледаш "сапунки".
coolwind
Цитат
пускаш телевизора с надежда да са пуснали нещо интересно по БТВ, и ХООООП... Мемед те гледа през кинескопа....

Цитат
да гледаш перла е равносилно на това да гледаш разможителния период при охлювите

Разбихте ме biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ти хубаво обясняваш как жена ти/приятелката ти се е фанатизирала с Перла, ама при нас като е точно обратното? Баща ми го гледа ВСЯКА БОЖА вечер, а майка ми и аз откачаме и се молим тихичко за спасение на който бог падне. (rofl) Честно ви казвам, като чуя мелодийката, с която почва, и като видя оцъклената физиономия на Мемед направо нещо вътрешно ми се обръща...смятам, че това е световна конспирация за затъпяване на българското население, иначе кой разумен човек ще пусне в най-гледаното време малоумна турска сапунка...
Моля оставете темата, искам да я покажа на баща ми. (grin.gif)
Bad_Nick
Скромното ми мнение, че bTV се самоубиха с този сериал - изгониха си половината аудитория ( мъжката ), нещо, което за толкова години конкурентите им не успяха - да им вземат от аудиторията.
А баща ти явно един от малцината мъже, които гледат това... нещо.
tzeko
Но и нова тв не отстъпват.
mousy
Цитат(ashley @ 1 Aug 2009, 02:00 AM) *

Абсолютно laugh1.gif laugh1.gif
Това е някаква уникална идиотщина... и не стига тя ами пуснаха още две ли, та три ли са...
Сега цял ден турски сапунчици... иде ми да се самоубия laugh1.gif То поне да ставаше нещо интересно в тях, ми то от началото до края на серията някви реват и дори и те не знаят за какво... реват си хората. ( направих грешката да гледам един епизод... ) Голяма комедия. А някой като каже " Леле, много поучителни сериали" и аз падам под масата от смях... ужас направо... laugh1.gif laugh1.gif
In_the_hell
Цитат(mousy @ 2 Sep 2009, 08:53 PM) *
А някой като каже " Леле, много поучителни сериали" и аз падам под масата от смях... ужас направо... laugh1.gif laugh1.gif

"Поучителни" ... laugh1.gif Сериозно?! blink.gif
БТВ наистина загуби доста зрители, но и спечели, много нови. hmm.gif Жени, мъже, млади, стари, включително и много тинейджъри, гледат, тази ... сапунка. И не само нея, има и още, по нова и всичките с една националност.
Какво ни говори това?! Аз не искам да казвам ...
gogocrew
Да не го даваха в пиковите часове 8-10 а да кажем в 13 няма никакъв поблем, но като чуя само Мехмет, Онур, Гюлсюн и т.н. просто ми иде да си тегля коршума. Просто мога да кажа едно Благодаря на БТВ за хубавия сериял!
Planet_Rocker@or*Die
Еххх старото време кога даваха фокс кидс...
А от сериалите които са пускали по бтв единствени са ми харесали Трима братя, три сестри (въййй сестрите... wub.gif ) SMS и още един испански даваха нощем такъв комедиен ама не се сещам кой беше и от там нататък всичко им е боза. Без анимациите събота и неделя.
Не мисля, че кой знае каква аудитория са спечелили с тея сериали на резаните...
StraightEse
Planet, "Моите мили съседи". Сега ще го пускат пак, но от 9 сутринта.
Planet_Rocker@or*Die
Тенкс за информацията, StraightEse smile.gif
SlashFTW
"Моите мили съседи" е много добро, винаги се попикавам от смях, като го гледам laugh1.gif

И SMS не беше лош.

Иначе тоя Гюмюш.... мани. Те по-добре Телетъбис да дават в 8 часа вечерта, не стигат новините на турски, ами сега заляха националните телевизии с тези турски малоумщини. Гледах една серия на "брак с чужденец". Оле боже. През цялата серия се повтаряше "обрязан е!..." "Не, не е обрязан!!!..." "Видях го вчера в банята, обрязан е!" "Обрязват ли Комбурчанските турци?...."

Направо да си откачиш, явно ще се гледа само Animal Planet biggrin.gif
ashley
"Моите мили съседи" е това е сериал Vala_34.gif
Не ми се вярваше, че испанците магат да направат такава яка комедия..... с тези двамат образи Мариано и Лоли, точно гледаш пълните простаци laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
tzeko
Аз имам сега HBO comedy, мисля че го дават по него, но не мисля, че е нещо кой знае какво. Може и да се бъркам.
ashley
Цитат(tzeko @ 3 Sep 2009, 07:38 PM) *
Аз имам сега HBO comedy, мисля че го дават по него, но не мисля, че е нещо кой знае какво. Може и да се бъркам.

Може и той да е w00t.gif Но, ако не е озвучен на български няма смисъл да се гледа dry.gif То точно това го прави смешен laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
tzeko
да не е, аз и за това не го гледам, обичам английския! tongue.gif
ashley
Цитат(tzeko @ 3 Sep 2009, 07:49 PM) *
да не е, аз и за това не го гледам, обичам английския! tongue.gif

Значи не е този сериал laugh1.gif
И аз харасвам английския, но понякога ми е по-добре да слушам на родна реч laugh1.gif laugh1.gif
tzeko
То има ли го на бг? Аз сега разбрах.
ashley
Цитат(tzeko @ 3 Sep 2009, 07:55 PM) *
То има ли го на бг? Аз сега разбрах.

Аз говоря за "Моите мили съседи", ти за кой си помисли unsure.gif
tzeko
Да, за него. Сега ще видя в програмата дали не се пъркам.
tzeko
А казва се "Моите щури съседи'' wink.gif . Нещо друго е май.
ashley
Цитат(tzeko @ 3 Sep 2009, 08:02 PM) *
А казва се "Моите щури съседи'' wink.gif . Нещо друго е май.

Определено е друго..... това, за което ти говоря е испански сериал laugh1.gif
Няма английски в него laugh1.gif laugh1.gif
tzeko
Аз и за това като го видя бягам от него tongue.gif .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.