Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gods Must Be Crazy 4
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Bad_Nick
ПАРТИЗАНИТЕ wtf се завръщат към своето минало. Първият ни отборен проект беше тройката на този филм. Сега с Planet подхващаме четвъртата част, а скоро и петицата.

IMDB

ПРОГРЕС-

26.08.2009

а) Превод 100%

б) Редакция : 100%

За Download на филма
thankyou
<#thank#>
Bad_Nick
Ако не бързаш много, изчакай да го преведем и тогава ще го кача в замунда.
SlashFTW
Господи, много обичам този филм!! Преди години го бях гледал, но съм го забравил отдавна, надявам се скоро да го качиш smile.gif Успех с превода и много благодарности
yony
clapping.gif drinks.gif goodgood.gif good.gif
Bad_Nick
Съжалявам за забавянето, но трябваше да довърша "Битката на Косово поле". Колегата ми напредна с неговата част от превода, но аз ще довърша целия материал, и с превод и с редакция, туй-като на него му се наложи да пътува в чужбина. Ще ви помоля за още търпениe, тъй-като съм поел още 2 проекта. От утре мятам ударно този, а за останалите 2 ще пиша в отделни теми, когато се ориентирам в тях.
Наесен, по гроздобер, очаквайте и "Боговете сигурно са полудели" 5, последния филм от поредицата. След това няма да поемам повече ангажименти, докато не завърша най-накрая филма на Бийтълс - Help!
Моля, не ми пишете на лична и в скайп за поемане на проекти преди края на октомври. И ластик да съм, ще се скъсам smile.gif
Bad_Nick
Четвъртата част май ще се окаже голям майтап, за разлика от тройката, която си беше откровено тъпа.
Между другото, есента ще редактирам някои стари наши проекти, че ме е срам да ги гледам.
Все пак, тогава се учихме на занаят smile.gif
Admins
Филма сигурно ще кефи от всякаде , непременно ще го гледам smile.gif
yony
края наближава УРА! clapping.gif
Bad_Nick
Субтитрите са готови, моля темата да бъде преместена в раздел "Субтитри".
SlashFTW
Благодаряяяяяяя!
Bad_Nick
Ето го филма в замунда:
http://zamunda.net/details.php?id=185987&hit=1
yony
Кога да очакваме петицата?ГРОЗДОБЕР? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!Благодаря и за 4,супер си! smile.gif rock.gif w00t.gif clapping.gif
Planet_Rocker@or*Die
Цитат(Bad_Nick @ 18 Aug 2009, 10:13 PM) *
Четвъртата част май ще се окаже голям майтап, за разлика от тройката, която си беше откровено тъпа.

А на мен третата по ми хареса от четвъртата. Но това няма значение wink.gif
А за въпроса кога ще почнем 5-тата.... за момента съм в лятно настроение, така че може би Ноември
Bad_Nick
Цитат(yony @ 30 Aug 2009, 02:06 AM) *
супер си!

Всъщност преводът е отборен на Партизаните, направихме го заедно с Planet. Заедно ще направим и петицата и живот и здраве по Коледа ще има мега-пак на всичките 5 филма в замунда, с редактирани субс, което пак ще бъде отборен проект.
yony
Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif коледа е search.gif петицата
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.