Цитат(Sa3ana3a @ 22 Jun 2009, 11:45 AM)

Човек влиза в един тракер с намерението да намери някой фаил, да го изтегли и да го ползва, всичките останали "гъзарийки" които предлагат долнопробните тракери са просто излишни екстри които само бавят работата на главното нещо заради което влизат хората.
И аз така мисля. Затова мразя рекламите, заради които страницата зарежда бавно, а след почти 12-часово висене по работа пред компа, накрая, когато реша да го ползвам за удоволствие, мигащите, търкалящи се, променящи се, преминаващи и т.н. нахални реклами и банери, ме подлудяват. И ми правят очите като на оксиженист

)) То и за това си има лекове към браузърите, ама защо изобщо трябва да ти стане гадно, когато си тръгнал да се кефиш?
И така, досега имаме едно мнение ЗА арена и едно ПРОТИВ замунда. Лошият Ник не иска да се обажда нито за, нито против - и го разбирам

Дали пък по някакви подобни причини ще се окаже, че темата хич няма да бъде обсъждана?

Очаквах повече активност, понеже всеки от нас поне ведъж е ползвал български тракер и има някакви впечатления

А също си мислех, че може би ще разбера за съществуването на тракери, за които не знам и съответно да намеря по-добър от онзи, който си набелязах. Но е възможно и да не се получи така, както се надявах. Дали поради все пак неустановения още статут на тракерите - легален или не

Кой знае, но и това ми хрумна.
Сега добавих една анкета с онези тракери, които съм видяла вече и може би така вече ще се осмелят и други хора да се включат. После ще добавя впечатленията си за всеки от тях. Разбира се, за някои ще са повърхностни, толкова, колкото може да види нерегистриран потребител

Аз засега си ползвам предимно международни тракери - там винаги го има най-новото, скоростта ми е добра и коефициентът бързо се покрива, а освен това не е и задължителен, просто от морална гледна точка е препоръчителен. А ми се ще да има едно българско местенце, което да отговаря на моите потребности - бързодействащ, лек, удобен и без излишества. Пък ако можеше и с културни юзъри, щеше вече да бъде тракер-мечта

Подозирали ли сте досега какво количество тракери имаме?

Аз - не. Даже сигурно съм пропуснала някои. Пропуснала съм умишлено само специализираните - тези само за аниме и онези само за HD рилийзи.