Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Имам проблем с рипването на субтитри
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
insomnias
Най-после намерих ДВД с филма "Конят" /виж тук: http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopi...p;#entry139944 и исках да рипна субтитрите, за да ги кача в сайта, ако има и други желаещи да гледат филма, понеже на приятелчето направо ще му копирам оригиналния диск. Обаче нищо не излиза... на вас случвало ли ви се е такова чудо? Пробвах с други дискове - няма никакви проблеми. Помогнете, ако имате някаква идея защо се случва това.

Да добавя - използвам SubRip, пробвах и по-стари, и по-нови версии, в момента съм с версия 1.50 бета 4.
tiki
Цитат(insomnias @ 29 Dec 2007, 10:38 PM) *
Най-после намерих ДВД с филма "Конят" /виж тук: http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopi...p;#entry139944 и исках да рипна субтитрите, за да ги кача в сайта, ако има и други желаещи да гледат филма, понеже на приятелчето направо ще му копирам оригиналния диск. Обаче нищо не излиза... на вас случвало ли ви се е такова чудо? Пробвах с други дискове - няма никакви проблеми. Помогнете, ако имате някаква идея защо се случва това.

Да добавя - използвам SubRip, пробвах и по-стари, и по-нови версии, в момента съм с версия 1.50 бета 4.

Първо пробвай да го пуснеш на ДВД или на PC-то и да откажеш възпроизвеждането на субтитри. Ако не можеш да ги махнеш от екрана, работата е зле. Буквите на някои вестникарски ДВД-та са вградени в картината. Ако можеш да ги махаш и да ги пускаш отново, пробвай да отвориш с програмата SubRip, IFO файла. Ако не дава нищо при отваряне, може нещо в наименованието на субтитрите да не е наред. В този случай трябва четене по проблема, не съм много наясно. Пробвай да копираш ДВД-то на харда с DVD Decripter. Безплатна е и дава информация за всички стриймове в ДВД-то, сваля защити, извлича стриймове... Опитай от харда да отвориш IFO файла. Дано някой се сети за още нещо.
insomnias
Благодаря за съветите, сега ще пробвам всичките триковеsmile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.