Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с тайминга
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
m.d.m.
Здравейте!
Налага ми се да направя субтитри за филм в mpg формат, чиято дължина се показва погрешно (в bsplayer и subtitle workshop) - вместо около 1 час се показва 24 минути и нещо, прогрес-линията се запълва докрай, но филмът си тече. При попълването на субтитрите след 24-тата минуте те получават един и същи начален и краен час. Това дали може да се оправи?
Съжалявам за лаишките обяснения, но нямам опит.
tiki
Цитат(m.d.m. @ 21 Dec 2007, 12:38 AM) *
Здравейте!
Налага ми се да направя субтитри за филм в mpg формат, чиято дължина се показва погрешно (в bsplayer и subtitle workshop) - вместо около 1 час се показва 24 минути и нещо, прогрес-линията се запълва докрай, но филмът си тече. При попълването на субтитрите след 24-тата минуте те получават един и същи начален и краен час. Това дали може да се оправи?
Съжалявам за лаишките обяснения, но нямам опит.

Според мен или mpg файла е повреден, или е mpg2 формат и големината му е около 1,3 Гб за един час продължителност на филма. Ако не получиш по-добър съвет, просто прекодирай видеото в avi. Ако е mpg1, можеш да го прекодираш с VirtualDub. Ако е mpg2, ползвай MediaCoder. И двете програми са безплатни и се намират лесно. Просто ги напиши в google.
m.d.m.
Благодаря! MediaCoder свърши работа.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.