Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем Със Повечето Субс при КРЙСТАЛ ПЛАИЪР..Моля ви помогнете
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
thecappadonna
Имам Малък Проблем със повечето субс със КРЙСТАЛ ПЛАИЪР.....Ако някои от изречениата писани в фаила започват със " <i> " И завършват със " </i> " Ми ги чете като йероглифи и всеки път се налага да преправям всичко..Пробвах със други програми като БС ПЛ.... Но не ми харесва и от време на време ми дава Грешка..Моля ви някои може ли да ми каже как да оправя този проблем..Има ли някаде в програмата "КРЙСТАЛ ПЛАИЪР" настроики за това или незнам..ако някои може да ми помогне ще съм му супер благодарен...
tiki
Цитат(thecappadonna @ 18 Dec 2007, 02:29 AM) *
Имам Малък Проблем със повечето субс със КРЙСТАЛ ПЛАИЪР.....Ако някои от изречениата писани в фаила започват със " <i> " И завършват със " </i> " Ми ги чете като йероглифи и всеки път се налага да преправям всичко..Пробвах със други програми като БС ПЛ.... Но не ми харесва и от време на време ми дава Грешка..Моля ви някои може ли да ми каже как да оправя този проблем..Има ли някаде в програмата "КРЙСТАЛ ПЛАИЪР" настроики за това или незнам..ако някои може да ми помогне ще съм му супер благодарен...

За настройки не знам, но можеш лесно да махнеш италика със SubtitleWorkshop. Зареждаш субтитрите, маркираш всички редове и с десен бутон върху маркираните редове маркираш квадратчето Italic, после го размаркираш, запазваш файла и готово. Вече няма " </i> ".
StraightEse
Цитат
1.1 Положителни и отрицателни черти на програмата.

Преди да започнем, държа да спомена, че някой от споменатите опций са позволени само в Pro версията.

Плюсове:
+ Изключително опростен инсталатор/деинсталатор.
+ Има вградено почти всичко нужно за гледане на обикновенни филми.
+ Изключително богат откъм опций.
+ Не натоварва системата много.
+ Изчистен и опростен максимално интерфейс.
+ Различни фунций за донастройка за качеството на звука/картината.

Минуси:
- В Free версията са забранени доста от най-важните и интересни функций на програмата
- От както използвам Pro версията, други не съм забелязал. Лично мнение!

Обикновено плеърите или поддържат таговете или не и това не може да се оправи от настройките.
Аз лично използвам стария windows media player и VobSub и съм си много доволен.
Fastuka
Цитат
Аз лично използвам стария windows media player и VobSub и съм си много доволен.

Аз също съм така rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.