Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с показването на субтитрите на кирилица
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
emil9216
Субтитрите не искат да ми излизат на кирилица в "Notepad" въпреки че съм настроил скрипта на "Cyrillic :

Какво да направя за да ми излязат на кирилица ?
nikter
Първо в Контрол Панела - Regional and Language Options - на всички странички сложи навсякъде Bulgаrian, където видиш спускащо се меню, а на страничка Advanced мини внимателно квадратчетата отдолу и сложи чавки на всичко, което е Cyrillic, Russian, Bulgarian, Serbian, Greek, Ukrainian и другите славянски народи, после рестартирай компа (може да ти поиска инсталационния диск на Уина, за да си вземе шрифтове, преди рестарта). После кажи кво е станало.
gigi11
Font- Timok, skript- symbol
sohne
Здравейте на всички, имам малък проблем, който и филм да пусна с който и да е плеър субтитрите ми излизат на маймуни, досега никога не съм имал такъв проблем, но след преинсталациата на компа... се омазаха нещата, явно нещо съм направил, помогнете моля
insomnias
Отиди в Control Panel и намери Regional and Language Options. Там задай "Bulgarian" & "Bulgaria" навсякъде, където видиш, с изключение на Languages -> Details -> Default Input Language, там може да си остане English smile.gif В плеъра, с който си служиш също провери дали няма нещо за настройване на Български /или кирилица/.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.