Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Subrip-тръгват титрите и след малко спират?
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
BatMiro
Здравейте!
Имам следният проблем:
За извличането на субтитри от ДВД със СубРип,всичко е точно,но...
Понякога имам проблема,че тръгват титрите и примерно след една-две минутки спират.
Интересно,че проблема го няма при ползване на Кристал плеър.Фреймовете за секунда са синхронизирани.
Какви според вас може да са причините?Уоркшоп пък ми вика"не поддържан формат или повредени субтитри"
Конвертирам със СубРип в други формати,същата проблемация!?
madhulk
Цитат(BatMiro @ 16 Sep 2007, 08:37 PM) *
Здравейте!
Имам следният проблем:
За извличането на субтитри от ДВД със СубРип,всичко е точно,но...
Понякога имам проблема,че тръгват титрите и примерно след една-две минутки спират.
Интересно,че проблема го няма при ползване на Кристал плеър.Фреймовете за секунда са синхронизирани.
Какви според вас може да са причините?Уоркшоп пък ми вика"не поддържан формат или повредени субтитри"
Конвертирам със СубРип в други формати,същата проблемация!?

Причи може да има стотици, но най-вероятно има нещо в самите субтитри.
Прикачи файл със субтитри, които ти правят този проблем и ще ти кажа дали е от тях. rock.gif
BatMiro
Цитат(madhulk @ 16 Sep 2007, 09:43 PM) *
....Прикачи файл със субтитри, които ти правят този проблем и ще ти кажа дали е от тях. rock.gif

Ето един пример.Пробвах на ДВДто,там пък въобще не ги разпознава.
Мерси предварително за отзивчивостта!
Fittipaldi
Цитат(BatMiro @ 16 Sep 2007, 08:37 PM) *
...Уоркшоп пък ми вика"не поддържан формат или повредени субтитри"...

Уъркшопът ти "вика" така, защото след рипването, субовете са сейфнати в unicode.
Отвори srt файла с нотпад, дай Save As и в отворилия се прозорец промени "Encoding" от "Unicode" на "ANSI" -така вече СВ-то ще ти отвори файла без проблем!
BatMiro
Цитат(Fittipaldi @ 17 Sep 2007, 10:04 AM) *
....Уъркшопът ти "вика" така, защото след рипването, субовете са сейфнати в unicode.
Отвори srt файла с нотпад, дай Save As и в отворилия се прозорец промени "Encoding" от "Unicode" на "ANSI" -така вече СВ-то ще ти отвори файла без проблем!

Брей,къде бил ключът за палатката.Всичко вече е ОК,голямо мерси,жив да си че ме просвети!!! rock.gif
Човек се учи докато е жив rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.