Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: проблем със кирилизацията
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
blqksi
еми ... видях че има още един път тази тема но "решението" което беше дадено там не ми помогна ... и на мене субтитрите ми излизат на някакъв шантав език компа ми потдържа кирилица и ползвам Bs плейър .... help
Сия Димитрова
От BSplayer-а настрой на cyrillic.
madhulk
Цитат(blqksi @ 6 Sep 2007, 12:54 PM) *
еми ... видях че има още един път тази тема но "решението" което беше дадено там не ми помогна ... и на мене субтитрите ми излизат на някакъв шантав език компа ми потдържа кирилица и ползвам Bs плейър .... help

В менюто на плейъра отиваш на Options-Preferences-Subtitles-Font и оттам виж прикачения файл.
blqksi
благодаря ви мн .... но сега пък имам друг проблем пуска ми филма на обратно завъртян на 360 градуса .... знам че вече досаждам ама плсссссссссссс пак хелп :S
mirror
Цитат(blqksi @ 6 Sep 2007, 08:42 PM) *
благодаря ви мн .... но сега пък имам друг проблем пуска ми филма на обратно завъртян на 360 градуса .... знам че вече досаждам ама плсссссссссссс пак хелп :S

Ако наистина е завъртян на 360 градуса, няма за какво да се притесняваш!
blqksi
опс :Д на обратно е тва имах предвид biggrin.gif:D:D
madhulk
Цитат(blqksi @ 6 Sep 2007, 09:02 PM) *
опс :Д на обратно е тва имах предвид biggrin.gif:D:D

Ами, не съм сигурен, но пробвай това:
madhulk
Ако пак не става си провери настройките на видеокартата. 90% съм сигурен, че е от там.
blqksi
не този бутон даже го нямам :S не става някакви други идеи?
blqksi
не е и от видео картата .... сигурна съм преди ми пуска6е филмите нормално ама сега като ка4их Bs player-а .... но имах проблеми със субтитрите ...
madhulk
Цитат(blqksi @ 6 Sep 2007, 09:31 PM) *
не този бутон даже го нямам :S не става някакви други идеи?

Не знам каква ти е видеокартата. Ако е на ATI даваш десен бутон на десктопа и отиваш в контрол центъра и оттам оправяш настройките за положението на изображението. При мен е така:
phanta
пробвай от зелената стрелка (DirectVobSub) до часовника, да смениш от Flipped Picture на Original Picture.
blqksi
какво ли не направих НЕ СТАВА не можах да обърна картината за това просто си дръпнах друг плейър но паааааааааак имах проблеми ... си4ко си бе6е ок на Кристал плейъра ноооооо версията не бе6е добре хакната и ни6то не стана пак ... айде някой да даде линк за плейър дет работи нормално със сигурност ....
madhulk
Цитат(blqksi @ 7 Sep 2007, 05:57 PM) *
какво ли не направих НЕ СТАВА не можах да обърна картината за това просто си дръпнах друг плейър но паааааааааак имах проблеми ... си4ко си бе6е ок на Кристал плейъра ноооооо версията не бе6е добре хакната и ни6то не стана пак ... айде някой да даде линк за плейър дет работи нормално със сигурност ....

Ами не ми остава друго, освен да ти препоръчам моята версия на BS Player-a.
BS Player 1.41 Build 832
Аз лично ползвам тази версия от години и досега нямам никакви проблеми с него.
Ако не стане и този път си дръпни K-lite Mega Codec pack
В крайна сметка пробвай с Windows Media Player, но ще ти трябва Vobsub за субтитрите.
Късмет!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.