Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новата визия на сайта...
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
spedey
Изкажете мненията си по въпроса... wink.gif Аз лично гласувам за "Супер е!".
gamer_bg
Съгласен съм с теб smile.gif По добре изглежда така като е по широк и с този дизайн е супер просто smile.gif Браво smile.gif
Spark
Не бих казал, че е чак нов. Просто стария ми се губеше на монитора. За няколко часа толкова успях да сътворя smile.gif
Имам още няколко идеи за промени, но когато остане време...
Uploader1
Доста е добре. smile.gif
Fastuka
Бива smile.gif
SeeKNDestroY
По-неудобен е в момента от преди...
TZANKOSSS
За мен лично е удобен и е по-разнообразен и си е готин. Кво ти е неудобното не знам...
SeeKNDestroY
K'во ти е удобното..не знам... grin.gif

Между.. Изпратил DL IMDB... не знам защо толкова голямо поле трябва да има...
в момента трябва да си въртя главата за да видя на даден филм колко пъти е изтеглен или кой го е качил..
Най-добре е да се сгъстят тези категории ..както и FPS Рейтинг... и да се направи като минаваш с мишката да се "осветява"/"маркира" текста и по-този начин да не се объркваш из редовете..
TZANKOSSS
Ами много време отнема въртенето на главата, но все пак има някава истина в казаното от теб, а и всеки има собствен вкус.
Spark
Тея са дребните работи за дооправяне, ама другата седмица..
batemitee
Искам и аз да си изкажа мнението като редовен посетител на сайта ( мога да не превеждам много, но все пак съм редовен).
1. Искам да ви поздравя за направената промяна. Наистина е супер и радва очите.
2. SeeKNDestroY наистина е прав, но както каза това са дребни нещица за оправяне, които съм сигурен, че ще ги оправиш.
3. Сайта РУЛЗЗЗ
Благодаря ви, продължавайте в същия дух rolleyes.gif wink.gif cool.gif tongue.gif
canyin
Много по добра визия , малките проблемчета с времето ще ги доизкусурите smile.gif
Радосно е че правите ъпгрейти и работите по дизайна на сайта , за което ние потребителите които не можем без вашите буквички сме ви много благодарни smile.gif
Само и малкия проблем вашия сай не е достъпен за потребители от Кюстендил и Дупница със достаявчик :
inetnum: 88.80.96.0 - 88.80.111.255
netname: ULTRANET-NET
descr: UltraNET Ltd
country: BG
admin-c: IT711-RIPE
tech-c: IT711-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: MNT-BGULTRANET
mnt-domains: MNT-BGULTRANET
source: RIPE # Filtered

person: Ivan Tushev
address: UltraNET Ltd
address: 14,Peter Beron str
address: Sandanski,Bulgaria
phone: +359 885511000
fax-no: +359 73832271
abuse-mailbox: ultranet@abv.bg
nic-hdl: IT711-RIPE

Става дума че над 1000 потребителя не могат да се радват на вашия сайт.
За да влизаме минаваме през проксита smile.gif но малко го знаят , до вчера си мислих че правите ъпгрейт и не работите ( седмица и нещо ви нямаше ) но се оказа че проблема е в доставчика и дано скоро бъде разрешен .
`max
Много е разтегната графата на ъплодърите. Иначе става, като няма друг good.gif
Spark
Цитат(canyin @ 9 Jun 2007, 06:28 PM) *
Много по добра визия , малките проблемчета с времето ще ги доизкусурите smile.gif
Радосно е че правите ъпгрейти и работите по дизайна на сайта , за което ние потребителите които не можем без вашите буквички сме ви много благодарни smile.gif
Само и малкия проблем вашия сай не е достъпен за потребители от Кюстендил и Дупница със достаявчик :
inetnum: 88.80.96.0 - 88.80.111.255
netname: ULTRANET-NET
descr: UltraNET Ltd
country: BG
admin-c: IT711-RIPE
tech-c: IT711-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-domains: MNT-BGULTRANET
source: RIPE # Filtered

person: Ivan Tushev
address: UltraNET Ltd
address: 14,Peter Beron str
address: Sandanski,Bulgaria
phone: +359 885511000
fax-no: +359 73832271
abuse-mailbox: ultranet@abv.bg
nic-hdl: IT711-RIPE

Става дума че над 1000 потребителя не могат да се радват на вашия сайт.
За да влизаме минаваме през проксита smile.gif но малко го знаят , до вчера си мислих че правите ъпгрейт и не работите ( седмица и нещо ви нямаше ) но се оказа че проблема е в доставчика и дано скоро бъде разрешен .

Админа на Унакс каза, че имали някакви проблеми с евро.нет, но още нямали отговор. Вероятно минавате през тях... Със сигурност не е някакво филтриране в самия офис. Проблема е някъде из БГ пиъринга.. но къде..
emenceto
Муцинка е. Имаше нужда от промяна w00t.gif
neidji
М да определено новия дизайн внася повече свежест!
Кара ме да се чувствам ведър! w00t.gif
Ivanov
Имам един тъп въпрос. Как по дяволите трябва да чета заглавието в новото лого?!
sub fifles?! Не трябва ли да е sub files?
TZANKOSSS
Subtitles бре хахаха
`max
А не знам това от какво се получава: от разделителната на монитора ми или от това, че съм с Мозила..., ама ->

и за да вляза във форума си избирам една от темите в главната страница unsure.gif
Spark
max: Изтрий си кеша на браузера и Ctrl+F5. Ако това не помогне значи доставчика ти все още ти връща старите файлове от сайта, т.е. от проксито.
shanna
Хубав дизайн - определено е по-добре от преди smile.gif
`max
Цитат(Spark @ 11 Jun 2007, 09:23 AM) *
max: Изтрий си кеша на браузера и Ctrl+F5.

Благодаря rolleyes.gif
Spark
Сега дооправих и страниците за коментар, рейтинг и IMDB в съответствие с новия стил. В таблицата със субтитрите е добавена и колона за броя коментари, а текущо избрания ред се оцветява в по-светло сиво.
batemitee
Цитат(Spark @ 11 Jun 2007, 03:07 PM) *
Сега дооправих и страниците за коментар, рейтинг и IMDB в съответствие с новия стил. В таблицата със субтитрите е добавена и колона за броя коментари, а текущо избрания ред се оцветява в по-светло сиво.

clapping.gif clapping.gif clapping.gif
rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif

Браво за добре свършената работа wink.gif
insomnias
Харесва ми новият дизайнsmile.gif А в момента /поне при мен/ логин-линкът води до http://localhost/subs/search.php през Огнената лисица, до http://subsunacs.net/login.php?index.php - през Интернет експолОУДъра и до http://localhost/subs/index.http://localhost/subs/index.php - през музикалния браузър, без да успея да се логна smile.gif Май е ъплоуднат login.php файл без да му е поправена връзката от локалния сървър на уебмастера. Поздравления за добрата работа - сега е по-четивен и по-красив.

Едит: Когато се върнах към "Новини", се оказа, че съм се логнала smile.gif
Spark
Това за логина го забелязах вчера и го оправих tongue.gif
Ivanov
Цитат(TZANKOSSS @ 10 Jun 2007, 10:41 PM) *
Subtitles бре хахаха

Леле колко съм кух laugh1.gif
Тоя шрифт хептен ме обърка biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.