Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тhe Premonition
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
montys
Абе човек не можа ли малко да забавиш чукането на кода,че така филма все едно си го гледаме без субтитри?! Ей не се научихте скапаните преводачи, като превеждате поне да превеждате за хората, които ще ви разсчетат скапаните субтитри?!
TZANKOSSS
Като са скапани преводачите, не се бутай тук. Наказание за 40 дни. Преводач не се обижда, независимо какво е творението му. Факт е, че се е мъчил зад компа и, че някой му ги оценява.
YaN4e
"Убижда" хммм dry.gif
Извинете, но се пише с "О" ,а "независимо" е една дума..
Случва се и на най-добрите....
TZANKOSSS
Дам, мерси. Оправих си грешките. Попринцип не бих направил подобна грешка, но съм опериран и стоя прав и става грешка да чукна друг клавиш, вместо този който трябва.
YaN4e
Моля smile.gif
Иначе можеш да го избегнеш. Само трябва да прочиташ написаното, преди да го пратиш wink.gif
TZANKOSSS
Е, да, но бързах. Все пак, радвам се, че имало и няколко свестни потребитля, които не спамят само за филми, ами гледат и нещата "от живота" как седят tongue.gif
YaN4e
Хехе smile.gif
Ами в училище много се занимавах с правилата и всичките му там пунктуационни правила и сега просто ми се набиват на очи грешките tongue.gif
TZANKOSSS
така е. това е много добро свойство, ако си редактор на субтитрите. tongue.gif
YaN4e
Така си е smile.gif
Жалко само, че не съм... read.gif
TZANKOSSS
Ако имаш време не ти пречи да станеш, само дето яма такъв отбор, иначе можеш да си предлагаш "услугите" на подпис. tongue.gif
YaN4e
Нямам време, иначе с удоволствие smile.gif
personall
Вие двамката...нещо, а?...Ммм?
TZANKOSSS
Какво ние двамката бре?
KALBI
laugh1.gif laugh1.gif Тоя е титан! Направо си го слагам това в подписа laugh1.gif laugh1.gif
TZANKOSSS
кой е титан?
KALBI
Риторично казвам, че е титан smile.gif Даже си го сложих на подписа това laugh1.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.