Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Въпрос относно големината на субтитрите
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
borbo
Здравейте , имам един въпрос - Как да увелича размера " големината " на субтитрите ?
На някой филми големината е добра , а на други филми големината на субтитрите е много малка и трудно се разчитат !
Та въпросът ми е може ли да ги увелича ?

Благодаря предварително !
uporit
Цитат(borbo @ 17 May 2007, 09:51 AM) *
Здравейте , имам един въпрос - Как да увелича размера " големината " на субтитрите ?
На някой филми големината е добра , а на други филми големината на субтитрите е много малка и трудно се разчитат !
Та въпросът ми е може ли да ги увелича ?

Благодаря предварително !

ако гледаш филма на компютър, нямаш проблеми, всеки плейър има опция за буквите и тяхната големина, цвят и шрифт.
Обаче, ако гледаш на DVD player , който отваря DIVX с български субтитри, нямаш шанс да ги увеличиш.Тогава изхода е
само китайски плейър, мисля ,че SANG има най-големите букви,също и NEOq ще прежалиш 70 лева
borbo
На компютъра гледам филми , с Zoom Player , но незнам да има такава опция на него !
uporit
Цитат(borbo @ 17 May 2007, 12:55 PM) *
На компютъра гледам филми , с Zoom Player , но незнам да има такава опция на него !

Сложи си BSPlayer и си решаваш проблемите, в Зуум плейъра виж къде са опциите и там има за субтитри fonts
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.