Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: vobsub
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
stan
kak stava da si pusna takiva subtitri
vaniabayreva
И аз искам да питам същото. Значи имам си Direct Vob Sub само че като гледам филми онлайн събовете не излизат, не се показва и зелената стрелкичка долу в дясно. Махнах К-Лайт и го инсталирах наново, но пак нищо. В Properties на vob sub има опция да задам директорията от където да отваря събс., но не знам какво да пиша там. Дайте съвет. Мерси предварително
burndead
Цитат(vaniabayreva @ 18 Mar 2006, 04:12 PM)
И аз искам да питам същото. Значи имам си  Direct Vob Sub само че като гледам филми онлайн събовете не излизат, не се показва и зелената стрелкичка долу в дясно. Махнах К-Лайт и го инсталирах наново, но пак нищо. В Properties на vob sub има опция да задам директорията от където да отваря събс., но не знам какво да пиша там. Дайте съвет. Мерси предварително
*

Отишли сте до Рим, а пък не сте видяли Папата. smile.gif. Единия начин е там, където сте стигнали, оттам трябва да зададете субтитрите. А другия начин (и по-прост, разбира се) е, че името на филма трябва да е еднакво с името на субтитрите.
Пример: ХХХ.сд1.ави = ХХХ.сд1.суб
vaniabayreva
Може би не обяснявам както трябва. До онова поле за събс. има "Browse". До тук добре. Но се има предвид да заредя вече свалени събс. (които са на самото рс), а аз искам да ми се зареждат едновременно със започването на филма; да се заредят от самия сайт. Дано сега е по-разбираемо
hag
"Browse" важи и за пространството на компютъра ти, не само в интернет... ако ме разбираш laugh1.gif
vaniabayreva
Добре, няма значение. Ще се оправя сама. Мерси все пак

А тогава как д си изкарам зелената стрелкичка до часовника?
hag
Ето. smile.gif

Вижте прикачените файлове
vaniabayreva
И после; това го човъркам цял час. Няма нищо, карай. Няма да ви занимавам повече, сори
hag
Цитат
само че като гледам филми онлайн събовете не излизат

Това съм го пропуснала, съжалявам.
Затова vobsubdirect не се показва. wink.gif
Предполагам варианта е да дърпаш субтитрите на компютъра.
Може би bsplayer има опция да ги зареждаш от интернет... rolleyes.gif
Insaneboy
VideoLan player, с него можеш да си зяпаш от нета филми и даже поддържа субтитри от нета, пък става и за зяпане на недосвалени файлове
ilianna
При мен какъвто и филм да пусна винаги ми се показва зелена стрелкичка и дори да не ми трагват автоматично субтитрите си ги задавам от там. Направила съм стрелкичката винаги да се паявявя като цъкна на нея два пъти се появява едно ново прозорче от там давам General и най отдолу има падащо меню на което има три опции и сам задала Always load и после ОК. Надявам се да съм помогнала... smile.gif
Insaneboy
Цитат(ilianna @ 18 Mar 2006, 10:19 PM)
При мен какъвто и филм да пусна винаги ми се показва зелена стрелкичка и дори да не ми трагват автоматично субтитрите си ги задавам от там. Направила съм стрелкичката винаги да се паявявя като цъкна на нея два пъти се появява едно ново прозорче от там давам General и най отдолу има падащо меню на което има три опции и сам задала Always load и после ОК. Надявам се да съм помогнала...  smile.gif
*

можеше да кажеш кой плеър е това... tongue.gif
ilianna
Bs Player i kdeka mi e K-lite Codec Pack
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.