Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Thank You
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
RedIce
Интересно ми е как мога да използвам този бутон, след като въобще не ми се появява....
а после да ми изчезват темите.....
JohnyB
Kakto vijdash, az toku-shto go izpolzvah. Tozi buton se poqvqva nai-dolu vdqsno samo kogato ima nujda ili smisul da se blagodari na nqkogo za neshto....Naprimer ako nqkoi prevodach zapochva nqkoi film, ili nqkoi admin e napravil neshto, za koeto mnogo potrebiteli moje da sa mu blagodarni, i t.n., i t.n.
az sum s Opera 9 i dolu vdqsno mi se poqvqva tozi buton v tazi tema....
Ako na teb ne ti se poqvqva, znachi problema e :
a) V tvoq komputur
cool.gif V zadklaviaturnoto ustroistvo wink.gif
P.S. I az imah tozi problem, no nakraq razbrah kakva e rabotata. Don't worry, sluchva se na vseki wink.gif
Ako si go razbral, prosto kaji 1 "Thank You" - demek polvai butona da pokajesh, che si shvanal ideqta...
TZANKOSSS
Принципно, това е бутона. ,.
Ако желаеш цъкни го така. Повсякъв начин става, но ми се стори, че ти говориш за темите в заявки. Там вече не е нужно да цъкаш бутон с, който да декларираш, че си прочел, а просто е нужно да създадете темата по правилата!
veso010
Цитат(TZANKOSSS @ 16 Apr 2007, 04:00 PM) *
Принципно, това е бутона. ,.
Ако желаеш цъкни го така. Повсякъв начин става, но ми се стори, че ти говориш за темите в заявки. Там вече не е нужно да цъкаш бутон с, който да декларираш, че си прочел, а просто е нужно да създадете темата по правилата!

Да де, ама в правилника пише,че трябва да го цъкнеш,ако искаш темата ти да бъде пусната.Аз също исках да отворя тема за едни субтитри и не го направих,защото ПРОСТО НЯМАШЕ БУТОН!!! Какъв беше тогава смисъла въобще да пиша,след като правилника ме задължава ако искам темата ми да види бял свят-да декларирам с бутона,че съм прочел изискванията?
TZANKOSSS
Ти да не си челнат бе? Какво ти писах в предишния пост? Четеш ли? Или ей така спамваш форума? А сега един бан? Какво ще кажеш по въпроса?

Слушай внимателно. Цъкаш на правилата. Прочиташ ги! Осмисляш ги! След което, влизаш в заявки, даваш на нова тема и слагаш необходимите неща за заявката. Не е нужно да декларираш вече. Само е нужно да вкараш нужните неща за една заявка, иначе тя ще бъде трита! Това е за всеки. Оставям темата отключена, за да може да си здавате въпросите тук, а не всеки ден нова тема да виждам с това!
Vampiro
Абе вземете от мен пример как да пускате заявки smile.gif Вече имам 2 шестици smile.gif
TZANKOSSS
И ще продължава да има, ако продължава да прави така темите. Вампиро дай линк към темите да видят!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.