Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Shark Bait (the Reef) (2006)
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
TZANKOSSS
Тъй като аз съм преводача на Shark Bait, отварям една тема и тук, за да дискутираме филмчето. Е, харесва ли ви ? Гледалилисте го вече с английско аудио или някви други субс?
Малко да го дискутираме. Тук може да ми благодарите за титри и всичко, защото, другата тема ще си я пазя да няма безсмислен "чат" в нея. (И без тва скоро я чистих).
Е, старт now. smile.gif

By the way: Субтитрите са на 100% превод, 100% тайминг, 20% редакция.
tonibravo
Оле има ли вече субтитри ?? От кога ги Чакам smile.gif
Аз го имам с китайско или незнам какво аудио.
А и субтитри намерих - на Английски и някакъв друг език не знам какъв ,но определено има нещо славянско wink.gif

Та филмчето ми изглежда много готино, но чаках субовете за да го гледам цялото. smile.gif smile.gif smile.gif
Опитах се и аз да преведа малко като ги замествам на български ,но.....много бавно става при мен sad.gif С моите ограничени познания sad.gif
Ама защо не ги откривам с търсачката sad.gif

Има ли ги вече???
За колко диска са?
Аз го имам на 2СД. Дано са за 2 диска!!! smile.gif smile.gif smile.gif
tonibravo
Олеее! Пиша на Notepad (че съм си працакал кирилизацията с тоя FxT) и съм се разбил от смайлчета хахаха

Ама че съм ... ! И БЛАГОДАРЯ не съм казал wink.gif
TZANKOSSS
Тони, има субтитри, прави се редакция, не четеш ли?
Скоро време ще са в сайта.
След това да ти кажа - Филма е само за един диск. В темата съм отбелязъл от къде можете да изтеглите филма и то сравнително бързо, защото си е Български тракер - не е арена.
Субтитрите, които и да е, са много гадни и тайминга бяга. Всичко е пренастроено много точно или айде поне 99% тайминга ми е ОК. Плюс тва повечето неща от речта не бяха написани в английските титри, много от нещата са по слхух.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.