Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Office (us)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Bird-Flu

Година: 2005
Жанр: Комедия, Драма
Страна: САЩ
Сезони: 3

Римейк на едноименния хитов сериал на BBC от 2001 година, в The Office, заснет като документален филм, но фиктивен, се разказва за клон на фирмата за хартиени продукти "Дъндлър Мъфлин", където работниците правят всичко друго, но не и да вършат работата, за която са назначени. Водени са от шефа си Майкъл Скот - леко глуповат и безчувствен районен мениджър, който се старае да наложи в офиса вижданията си за благополучие и приятна среда на работа. Основни действащи лица са: Джим - отегчен, но добър търговски посредник, неговият отчужден от света и светския живот враг - Дуайт, добронамерената секретарка Пам и временният работник - Раян.

Линк към IMDB за филма: Тук.
Оценка в IMDB: 9.4

Сезон 01:
The Office 01x01 (Превод: Bird-Flu)
The Office 01x02 (Подлежи на редакция)
The Office 01x03 (Превод: Bird-Flu)
The Office 01x04 (Превод: Ipecac)
The Office 01x05 (В процес на превод от Ipecac)
The Office 01x06 (Превод: Bird-Flu)

Субтитрите до момента: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0
butamuh
То не бяха златни глобуси, то не бяха Еми-та...Невероятна комедия. След първият сезон, който се състои от шест епизода, само актоьрската игра е достатъчна да се превиваш от смях. Стив Карел е уникален актьор, а фактът че поне десет са образите в главните роли, като всеки носи отличителни черти, го нарежда в личният ми Топ 5 за комедий. Изгледайте 1-2 епизода, и преценете сами. Не случайно в htpp://tv.com рейтингът на излезлите досега около 45 епизода, рядко пада под 9.4.
Щях да го превеждам, ама нямам време. След два-три месеца ще имам възможност да помогна и аз.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.