Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 300 (2007)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
dimi123
Филмът е базиран на романа, на Франк Милър - /300/ и засяга времето около 480г.пр.н.е когато се води прочутата битка в която Спартанският цар се изправя с армията си срещу атакуващите Перси. За тази битка се твърди, че е вдъхновила всички части на Гърция да се съюзят срещу Персите и за излизането на бял свят,на първата демокрация в света.

Рейтинг: 8.4/10 (17,000гласа)

Приятно гледане! smile.gif

Субтитри
http://subsunacs.net/get.php?id=31646
mrfeelgood
Цитат(nebular @ 14 Mar 2007, 04:44 PM) *
Чудесно е, че си започнал с превода на този великолепен филм, само че се чудя защо за рилийза на LRC? Рилийзът не 20th е с доста по-добро качество и единствния минус е, че има missing footage и то по-малко от минута. Едва ли е фатално...
Независимо от това, пожелавам ти успешен превод и дано по-скоро да го завршиш, за да можем да му се насладим изцяло. biggrin.gif

Не съм съгласен, че релиза на 20th e по-добър от този на LRC. Картината е почти една и съща. Единственото по-добро на LRC е аудиото, което е много важно за превода по слух.
dimi123
За мен е важно да няма липсващи кадри, за да може после по-лесно да се нагласи за други по-добри версии. Ще се опитам да ги наглася и за другата версия. Според LRC в нея липсва повече от минута.
nebular
"Не съм съгласен, че релиза на 20th e по-добър от този на LRC. Картината е почти една и съща. Единственото по-добро на LRC е аудиото, което е много важно за превода по слух."

300.TS.XViD-20th - Video:672x272
300.PROPER.TS.xVID-LRC - Video: 640x256

Не е само това, че резолюцията е по-добра, ами като цяло картината е по-ясна според мен. А относно аудиото съм напълно съглсен, действително аудиото на LRC e много по-добро.
Fastuka
Вари го, печи го, ама само му кажи TS и не го обиждай повече wink.gif
yesss
Няма лошо в сравнението, но по важното е на dimi123 да му върви работата по вода.
Отново пожелаваме успех на човека, който без коментар действа за каузата наречена:
Който си е печен - просто си е печен (никой от преводачите да не се ядосва, но той за пореден път доказва, че е винаги адекватен към актуалните ситуации на най-очаквания и одумван филм на годината).
Жив и здрав!!! wink.gif
spedey
Браво, dimi123...
Dzajo
Браво пич , още не съм гледал филма . Чакам да пуснеш субтитрите и тогава.
Много мерси clapping.gif
shemet
Нагласих ги за 20-th
Първоначално бях качил грешен втори диск.
Сега и двата са ОК
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.