Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търсене по ъплоудър
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
JohnyB
Идеята за търсене по години е много добра, но не може ли освен това да се върне и търсенето по ъплоудър....
Сега не мога да видя какви субтитри съм качил, да не качвам същите отново.....
naruto
Ми то си е тук при това работи.
Fastuka
Просто отиваш на търсене.wink.gif
JohnyB
Къде е, че не го виждам....
Прикачил съм снимка, и съм дал линк към такава, защото така и не разбрах с новата система как се вмъква снимка....
И как се казва "Thank You"....Дава ми да видя профила на юзъра "Thank You" само.....
http://i.data.bg/07/03/12/275394.jpg

smile.gif
То трябвало да натисна бутона горе, не този отстрани wink.gif
Ако може само за другите 2 неща да обясни някой как стават- за снимката и за ТенкЮ опцията wink.gif
Ако не, здраве да е wink.gif
Spark
Пробвал ли си с друг браузер? С тая Опера може да има някякъв проблем. Аз в офиса на 10 машини пробвах и всичко е ОК.
Скрийшота, който си дал е вече при натиснат бутон Търси. Избери горе Търсене отново.
tiki
Цитат(JohnyB @ 12 Mar 2007, 11:52 PM) *
Къде е, че не го виждам....
Прикачил съм снимка, и съм дал линк към такава, защото така и не разбрах с новата система как се вмъква снимка....
И как се казва "Thank You"....Дава ми да видя профила на юзъра "Thank You" само.....
http://i.data.bg/07/03/12/275394.jpg

smile.gif
То трябвало да натисна бутона горе, не този отстрани wink.gif
Ако може само за другите 2 неща да обясни някой как стават- за снимката и за ТенкЮ опцията wink.gif
Ако не, здраве да е wink.gif

При мен Opera и IExplorer също даваха такива дефекти.
Сега съм с последна версия на Mozilla и всичко работи без грешка.
kormorana
Ти толкова много субтутри си качил,че чак те е страх да не повториш!!Ще ме умориш от смях бе!Ами ще ти помогна малко,въпреки че си ми изключително неприятен.Качвай преводи на нови филми,а не на стари,преведени отдавна от други хора и няма да имаш тоя проблем! w00t.gif
JohnyB
Цитат(kormorana @ 15 Mar 2007, 09:09 PM) *
Ти толкова много субтутри си качил,че чак те е страх да не повториш!!Ще ме умориш от смях бе!Ами ще ти помогна малко,въпреки че си ми изключително неприятен.Качвай преводи на нови филми,а не на стари,преведени отдавна от други хора и няма да имаш тоя проблем! w00t.gif

Da sum te pital teb ili da sum ti iskal suvet?
Za takiva kato teb, koito zacepvat sled sedmica, dve, ponqkoga godina, shte kaja:
Az ne sum prevodach!
kormorana
Не знам преводач ли си,но един път ти беше написал"Джони би се завръща и ще се леят субтитри" не знам да не си луд но ....
JohnyB
Offf, predavam se....
S bolni mozuci ne mi se spori.....
I kato si mnogo otvoren, nameri go toq post, nedei samo da si izmislqsh.....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.