Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ви е любимия филм/сериал?
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
JohnyB
Понеже някой е отворил дискусия Кой ви е най антипатичния сериал/филм? /Този някой е юзърът KALBI wink.gif/,
стори ми се подходящо да попитам обратното:

Кой ви е любимия филм/сериал?
Кой сериал/и/ гледате в момента?
и Кой филм гледахте последно?

Нека 2ма 3ма поне да отговорят, и ако има интерес към темата, ще кажа и аз своите предпочитания.....
а иначе другата тема е на следния линк:
http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopi...BF%BDentry12609
KALBI
Да въпросния юзер бях аз smile.gif Аз лично филми попчти не гледам, само разочароват. Но най-любимите са ми Властелина, Кръстника, Добри Момчета, а за сериали 24, Prison Break, House M.D., Lost smile.gif Лично аз сериалите чакам да излезнат целите и тогава ги гледам наведнъж, не мога да се мъча да ги гледам по епизод на седмица за това най искрено моля ДА НЕ КОМЕНТИРАТЕ КАКВО СТАВА ПО СЕРИАЛИТЕ ПОРАДИ СПОМЕНАТИТЕ ОТ МЕН ПРИЧИНИ ИМА СИ ТЕМИ ЗА КОМЕНТАР ПО ТЯХ!!! Иначе 24 за 5 сезона, които съм гледал нито за момент не ми е станало тъпо, нито за момент не съм видял човек дето да не е подбран перфектно, някой да играе слабо и т.н. Prison Break уникален кастинг за сериал с актьори, които освен Доминик виждам за първи път просто уникално играят евала. House M.D. е също един от най-уникалните сериали, просто уникално играе Хю невероятен актьор. Losta беше много добър първия сезон, втория го ... малко, но се надявам 3тия да е на ниво.
charmed_bg_subs
Charmed / чародейките
saso
Grey's Anatomy
prison break rocks
Ооо,значи за мен номер едно са:
-О.Т.Х
-Бягството от затвора
-Героите
-Анатомията на Грей
-Свръхестествено и още няколко които гледам,когато ми остане време. smile.gif smile.gif smile.gif
А за филми забравих-като цяло не наблягам особено на филми,но обикновено се кефя на разни фантастики,но също харесвам комедии и от време на време някой по-задълбочен филм за живота и тн.
cassandra
1.Supernatural
2.Heroes
3.Charmed
KALBI
Dexter съм го пропуснал да го спомена аз, много добър сериал с много голям замисъл wink.gif
batemitee
Сериали:
- Д-р Хаус.
- Изгубените.
- Бягство от затвора.
- Декстър
Филми:
- Ефекта на пеперудата 1 ( наблягам на " 1", защото двойката беше Бозъ)
- The Prestige
- Lord Of War
Като се сетя за още някой ще допълня smile.gif
kormorana
Да ти кажа честно,гледам само филми на който ти си качил субтитри!Благодаря ти!Продължавай в същия дух!
KALBI
А на кой говориш ? smile.gif
kormorana
На Джони Би!
ghaalor
SKINS - Сериалът е просто уникален!
ivsilvestry
heh

nip/tuck

weeds
outroad
Сериали
1. Heroes
2. Lost
3. Prison Break
4. Smallville
5. The O.C.
6. Veronica Mars
7. South Park
8. Family Guy
9. The Simpsons

Филми
За последно гледах Bridge to Terabithia, а любими ми са Shrek 1 и 2,Harry Potter 1,2,3,4 ,Spiderman, Fantastic Four, The Incredibles и др.
outroad
Цитат(TZANKOSSS @ 26 Mar 2007, 05:33 PM) *
Виждам харесваш анимации и аниме. Гледай Shark Bait - превода е мой а и филма ще ти хареса.

Всъщност само анимации.Анимето не ми допада много, освен Yu-Gi-Oh(гледах го по Fox Kids като го даваха по BTV). Иначе предпочитам компютърните анимации, а относно Shark Bait мисля да го гледам, защото изглежда интересен.
dinmatrix
Prison break!!!..и "ФБР от местопрестъплението" rock.gif
TZANKOSSS
Ами за любим сериал вече не мога да твърдя, но има някои които следя и не им изменям:
- Emergency room
- Dawson's creek - до едно време, после започнах да губя всевъзможен интерес към него
- Prison break - не е любим, но го следя.
- One tree hill - от време на време само го гледам.

Иначе предпочитам филмите, преди сериали, за сериала трябва да си анагажирам много време, а за филма доста по-малко. smile.gif
spedey
Цитат(outroad @ 26 Mar 2007, 06:09 PM) *
Всъщност само анимации.Анимето не ми допада много, освен Yu-Gi-Oh(гледах го по Fox Kids като го даваха по BTV). Иначе предпочитам компютърните анимации, а относно Shark Bait мисля да го гледам, защото изглежда интересен.

Не са го давали по Fox Kids... Даваха си го по bTV, но спряха JETIX заради него...
IZVANZEMEN
НАЙ ВЕЛИКИЯТ СЕРИАЛ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА Е "FARSCAPE" ТОЧКА. mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif dirol.gif КОЙТО ИСКА ДА СПОРИ,НО ПРОСТО НЯМА СМИСАЛ ДА СЕ ОТРИЧА ОЧЕВИДНОТО
KALBI
Цитат(dinmatrix @ 18 May 2007, 08:03 PM) *
Prison break!!!..и "ФБР от местопрестъплението" rock.gif

Пич, ти ме уби laugh1.gif Какво е това "ФБР от местопрестъплението" ?! Няма такова животно laugh1.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.