Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как да сменя шрифта при Vlc Player ( 0.8.6a)?
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
matro002
Zdraveite na vsi4ki,
imam sledniq problem: ne moga da podkaram balgarski subtitri, kogato puskam film s VLC player-a. Izka4at samo nqkakvi znaci, a v nastroiki ne otkrivam ,kade moje da se smeni schrifta(kirilica). Znam , 4e moga da puskam filmite i s drugi playeri kato BS ili Crystal, no VLC Playera edinstveno mi vazproizvejda HDDVDrip s DTS.
6te bada mnogo blagodaren, ako nqkoi moje da mi kaje, kak stava smqnata na schrifta pri Videolan player (versiqta e 0.8.6a), za da badat kirilizirani subtitrite.
Blagodarq predvaritelno!
dimi123
Цитат(matro002 @ 2 Feb 2007, 10:14 AM) *
Zdraveite na vsi4ki,
imam sledniq problem: ne moga da podkaram balgarski subtitri, kogato puskam film s VLC player-a. Izka4at samo nqkakvi znaci, a v nastroiki ne otkrivam ,kade moje da se smeni schrifta(kirilica). Znam , 4e moga da puskam filmite i s drugi playeri kato BS ili Crystal, no VLC Playera edinstveno mi vazproizvejda HDDVDrip s DTS.
6te bada mnogo blagodaren, ako nqkoi moje da mi kaje, kak stava smqnata na schrifta pri Videolan player (versiqta e 0.8.6a), za da badat kirilizirani subtitrite.
Blagodarq predvaritelno!

Не мисля, че това е от настройките на плеъра. По-скоро провери дали Windows-а ти е настроен:
Control Panel - Regional and Language Options - Advanced - Language for non-Unicode Programs - Bulgarian
AGOR
B Open диалога за Файл под името на файла
има едно [x] Subtitles [Settings...] кодировката е WIN-1251 (CP-1251) (може макар и рядко UTF-8)
matro002
dimi123 blagodarq za barziq otgovor,no misalta mi be6e , moje li 4ovek da smeni pri tozi player kakto pri BS naprimer 6rifta, a ne da pipam nastroiki na windows (nemska versiq) i sled tova da ne mi gtragvat sumati programi!Blagodarq o6te vednaj.
matro002
Цитат(AGOR @ 2 Feb 2007, 11:06 AM) *
B Open диалога за Файл под името на файла
има едно [x] Subtitles [Settings...] кодировката е WIN-1251 (CP-1251) (може макар и рядко UTF-8)

Mersi za infoto! Sega 6te probvam
dimi123
Цитат(matro002 @ 2 Feb 2007, 11:06 AM) *
dimi123 blagodarq za barziq otgovor,no misalta mi be6e , moje li 4ovek da smeni pri tozi player kakto pri BS naprimer 6rifta, a ne da pipam nastroiki na windows (nemska versiq) i sled tova da ne mi gtragvat sumati programi!Blagodarq o6te vednaj.

Ако искаш само да смениш облика на шрифта:
VLC Player - Settings - Preferences - Subtitles/OSD - Text Renderer - Font
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.