Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Zoom (2006)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
emo_mg
## Режисьор : Петър Хавит

## В ролите : Тим Алан,Кортни Коркс,Шеви Шеис,Спенсър Спенсли,Кевин Зегарс,Кеит Мара,Мичел Кеседи,Раян Нюман,Рип Том,Томас Ф. Луилсан,Дани МакКарти

## IMDB : LINK към IMDB

## Държава : USA

## Година : 2006

## Времетраене : 83min

## Резюме : Former superhero Jack is called back to work to transform an unlikely group of ragtag kids into superheroes at a private Academy.
Fastuka
Благодаря. Обаче този е в топ 10 на най лошите филми.
emo_mg
Ем ся се прибирам в не много трезво състояние и мисля да остая евентуално до утре вечерта и да ги пусна,но не обещавам нищо нз колко ще ме боли главата...аде че тука се дига наздравица пак :П
emo_mg
Няма да стане за неска съжелявам,но просто имам много класна и нямам време сега,но спокойно няма да си изоставя работа просто малко ще се забавя да речем с около 2-3 дена max
yesss
emo_mg споко, когато - тогава. Успех на класната! Ще чакаме!!! cool.gif
emo_mg
Тъй неска класната тотално ги оплесках та викам поне да напрая неска някой щастлив.Имате готови субтитри.Надявам се да ви допаднат...За жалост нз как да си махна темата от тук някой ако знае моля да я премести в субтитри мерси много smile.gif
AbUsS
Мерси за превода
Нагласих го и за Zoom.2006.DVDRip.XviD.AC3.iNT-MoMo
Stefan_bg
Благодаря smile.gif smile.gif
emo_mg
Може ли да помоля някой ако има ранк супер потребител в zamunda да ми пусне една заявка за филма Second String ще съм му адски бладораен
dosh
Цитат(emo_mg @ 11 Jan 2007, 09:21 PM)
## Режисьор : Петър Хавит

## В ролите : Тим Алан,Кортни Коркс,Шеви Шеис,Спенсър Спенсли,Кевин Зегарс,Кеит Мара,Мичел Кеседи,Раян Нюман,Рип Том,Томас Ф. Луилсан,Дани МакКарти

*

Мда... Кортни Коркс, Шеви Шеис, Мичел Кеседи, Рип Том... Култ просто. Представям си какви са субтитрите. biggrin.gif
kkisub
Субтитри за релийза:
Zoom.2006.DVDRip.XviD-NeDiVx
от
@AvatarBG

Преводът е мой!
Scorpions
Голямооо Благодаря за субтитрите.smile.gif
BrookeSun
Благодаря.smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.