Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Помогнете..Имам Въпрос ?!
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Guerrilla
Моля,помогнете,,имам на харда 2-3 филма по 719мб.примерно..Нерото неще да ги записва.Купих си дискове по 800мб,,и пак неще..предполагам,че има някакви настройки..нали. Как да се преборя с това?
бихте ли обяснили по-подробно? :59:
IvanMatin
Отваряш Нерото, даваш File->Options->Expert Features и където пише "Absolute maximum overburning size" (нормално ти пише 82:00:00) ти си го направи 90:00:00 и ще стане smile.gif
E-Tle
Цитат(IvanMatin @ 9 Jan 2007, 01:43 PM)
Отваряш Нерото, даваш File->Options->Expert Features и където пише "Absolute maximum overburning size" (нормално ти пише 82:00:00) ти си го направи 90:00:00 и ще стане smile.gif
*

Зависи дали има драйвърите или изобщо дали записвачката може да overburn - ва ! hmm.gif
Fastuka
TDK 800 mb се записват без проблем с nero. Без дори да му даваш overburn wink.gif
KALBI
Абе най-хубаво си купи ДВД записвачка откакто имам направо се родих сумати сериали изгледах smile.gif 24 епизода на 2 диска си е къде къде smile.gif
tiki
Имаш два варианта. Първо: да отрежеш края на филма( надписите -стига да ти е достатъчно да отрежеш тях). Става с VirtualDub-безплатна програма. Ако те интересува, пиши ми ЛС и ще ти обясня подробно.
Вторият вариант ти спестява много пари, но трябва да си вземеш DVD записвачка ( в случай че нямаш). Записваш по 4, 5 или 6 филма на един DVD
диск и спестяваш маса пари biggrin.gif
Трябва просто да сложиш филмите в отделни папки заедно със субтитрите (филма и субтитрите трябва да са с еднакви имена). После ги записваш с NERO за DVD формат като DATA (формат за данни).
Между другото, така записани DVD дискове може да гледаш и на DVD Player.
Успех wink.gif
dvdboy
Големите дискове се пишат само в режим DAO (Disk At Once).
tiki
Цитат(dvdboy @ 9 Jan 2007, 05:12 PM)
Големите дискове се пишат само в режим DAO (Disk At Once).
*

Абсолютно вярно и задължително за DVD дискове rock.gif
sM1Le
Аз мисля,че пича е задал конкретен въпрос и никъде не е споменавал за ДВД...защо се почна дискусията за ДВД се незнае

@dvdboy-естествено,то остава и на друг...smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.