Цитат(booker @ 8 Jan 2007, 09:08 PM)
aild, без да се обиждаш, явно добре познаваш английския, но тайнството на добрите субтитри ти убягва. Сега аз, тъй като ми се догледа този филм, реших да внеса известни корекции в твоите субове. Оправих, доколкото можеше, дългите редове, и поправих някои правописни грешки, които видях. Не съм си поставил за цел пълна редакция, затова не си приписвам свое авторство, просто за по-добър изглед на екрана на всички, които ще го гледат.
Ей, голямо изречение направих
!
Ако искаш, възползвай се от тях и ги сложи отново на сайта. Успех!
booker, първо все пак е уместно да ти благодаря за редакцията. Тези дълги редове и мен ме притесняват, обаче не виждам защо са чак толкова голям проблем. Разбира се, щом потребителите не са доволни, доставчика трябва да си вземе поука
Никога не съм казвал, че съм майстор на субтитрите, а и това е едва 5-ят ми филм. Единствената ми цел е да помагам доколкото се може, а не да развалям удоволствието от даден филм. Не мисля пак да пускам субтитрите, които си редактирал, все пак вътре има твой труд. Ако искаш можеш ти да ги пуснеш, нямам нищо против. Все пак всеки сам си избира, чии субове да използва
Благодаря още веднъж