Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем със субтитри при Crystal Player
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
hoper
Здравейте! Надявам се някой да помогне в моя случай.Зачи в Crystal Player-а си излизат нормално субтитрите с изключение когато репликата е обградена така: <i>Причина и следствие.</i>. Когато ги има тези "i"-та ми излиза все едно нямам кирилик.Опитах с различни фонтове,но тъй като не знам за какъв фонт е предназначено това "i", не можах да постигна нищо.
Благодаря предварително!
AGOR
the same "MOVIE" here...polzvam bsplayer wink.gif
Spark
Това <i> е предназначено за италик. Не знам с какъв шрифт ги гледаш, но при мен просто си излиза <i>текст</i> без да е наклонен шрифта. Плеъра не подържа <i> в SRT файловете.
hoper
Благодаря ти ! Реших въпроса като смених Crystal Player-а с GOM Player. smile.gif
Insaneboy
Цитат(hoper @ 2 Dec 2006, 01:00 PM)
Благодаря ти ! Реших въпроса като смених Crystal Player-а с GOM Player. smile.gif
*

От трън, та на глок, той пък въобще не признава .sub файловете...
Nike_Nike
Цитат(Insaneboy @ 2 Dec 2006, 03:35 PM)
Цитат(hoper @ 2 Dec 2006, 01:00 PM)
*

От трън, та на глок, той пък въобще не признава .sub файловете...
*

При мен имаше същия проблем със същия player. Само че бях кирилизирал windows с FlexType. Сега преинсталирах windows и го кирилизирах с вградения кирилизатор и всичко се оправи. Проблема не е от Crystal.
Лично мнение: Crystal Player е 100 пъти по-добър от BS player.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.