Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Windfall / Неочакван Късмет
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
Sisq0
excape
Давам чужд линк:

2 епизод
Sisq0
Цитат(excape @ 25 Nov 2006, 07:44 PM)
Давам чужд линк:

2 епизод
*

Това е само втори епизод, аз имах предвид линк за целия сезон (ep.01-12 са на LOL, а ep.13 е на FQM).
djdobo
Цитат(Sisq0 @ 25 Nov 2006, 06:52 PM)
Цитат(excape @ 25 Nov 2006, 07:44 PM)
Давам чужд линк:

2 епизод
*

Това е само втори епизод, аз имах предвид линк за целия сезон (ep.01-12 са на LOL, а ep.13 е на FQM).
*

Ето го тук http://www.torrentz.com/search_windfall целия сезон и тук http://www.torrentpond.com/ също.Радвам се че го подхващаш Sisq0 wink.gif
turezki
Добавям още един линк
http://www.tvtorrents.com/loggedin/show.do?id=322
excape
Цитат(turezki @ 25 Nov 2006, 09:09 PM)
Добавям още един линк
*

В момента тегля 2 епизод, и ще го сложа в сайта на Деян.
w0lf
Ето още един линк,аз почвам да го свалям от там,като го сваля ще го кача при Деян целия сезон.

Windfall (All 13 Episodes)
excape
Цитат(excape @ 25 Nov 2006, 11:22 PM)
Цитат(turezki @ 25 Nov 2006, 09:09 PM)
Добавям още един линк
*

В момента тегля 2 епизод, и ще го сложа в сайта на Деян.
*

Taka и така и аз ги тегли, който пръв от нас го направи, другия е най-добре са се включи със сиид.
Става ли?
Sisq0
Windfall.S01E02.The.Getaway.HDTV.XviD-LOL
excape
Цитат(Sisq0 @ 27 Nov 2006, 02:29 AM)

Изчаках ти ги - Мерси.

Утре ще кача 6 от епизодите и ще дам линк.
Ако някой иска да се включи сийда, нека ми пише ЛС.
gabys
Всички 13 епизода:

http://www.sab.bz/details.php?id=23529
The-Slugi
Sisq0, казах ли ти, че ще ги ресийдват wink.gif
w0lf
Ето го и в тракера на Деян, както беше обещала excape, заедно с нея ще го сийдваме .

Windfall - Season 1
Sisq0
Благодаря на всички, добавил съм новите връзки към заглавното мнение.

Епизод 3 на ~30%
Sisq0
Добавям и заглавната песен на филма към описанието му. Благодаря на w0lf, че я изнамери, не беше лесно. Качил съм я в дата.бг.

Main Theme
excape
Благодаря на Сиско за субтитрите.
Сериала е много добър и се надявам да го гледат повече хора.
Sisq0
Windfall.S01E06.White.Knights.HDTV.XviD-LOL wink.gif
djdobo
Благодаря Sisq0 за БГ титрите!Сега с удоволствие го заглеждам пак покрай жена ми...серийките са много добри,...а и с тия студиини почивки rolleyes.gif
Edmond
Само да попитам в sab.bz, където е качен целия сезон, рилийзите годни ли са към правените субтитри (или обратното), за да знам, от къде е най-добре да го изтегля.
w0lf
Цитат(Edmond @ 24 Dec 2006, 10:15 PM)
Само да попитам в sab.bz, където е качен целия сезон, рилийзите годни ли са към правените субтитри (или обратното), за да знам, от къде е най-добре да го изтегля.
*

За сега това е най доброто качество, ако искаш изчакай една година да излезне ДВДРипа и ще е малко по добро качестото, ако държиш толкова.. smile.gif
Edmond
Английскиза 7 и 8 :
Sisq0
Edmond, английски субтитри има за всички серии, въпроса е, че чак сега се връщам във Варна и продължавам с преводите.
Edmond
Ако можеш да постнеш линкове към английските, че в фором са до 8ми, а на мен не ми пречи и с английски да го гледам.
Sisq0
Да не ти прави впечатление последния ред на сериите... подготвял съм ги за превод.
Edmond
Благорадско !
huju
моляте да преведеш и другите серии защо спря до 6 та серия
Sisq0
Цитат(huju @ 12 Jan 2007, 11:15 AM)
*

Е как защо? Празници smile.gif Повече свинско с винско и по-малко преводи. Почнал съм седми вече, не се притеснявай, сериала ще бъде довършен wink.gif

Вчера гледах по бТВ реклама, закупили са правата и ще го излъчват (пишеше "скоро").
excape
Цитат(Sisq0 @ 12 Jan 2007, 12:22 PM)
Цитат(huju @ 12 Jan 2007, 11:15 AM)
*

Е как защо? Празници smile.gif Повече свинско с винско и по-малко преводи. Почнал съм седми вече, не се притеснявай, сериала ще бъде довършен wink.gif

Вчера гледах по бТВ реклама, закупили са правата и ще го излъчват (пишеше "скоро").
*

Мерси, вече се чудих къде се изгуби
MartineZzZ
Брех! Скараха ти се и ти взе, че изби рибата tongue.gif За три дена-три епизода! Бравос!

И тенкЮ! wink.gif
Sisq0
Цитат(MartineZzZ @ 20 Jan 2007, 07:17 AM)
Брех! Скараха ти се и ти взе, че изби рибата tongue.gif  За три дена-три епизода! Бравос!

И тенкЮ! wink.gif
*

smile.gif

На 30.01 го завъртат по бТВ, искам да съм го завършил дотогава. Ако беше читав тайминга на последните епизоди щях да съм готов за 4 дена, но толкова работа има по него, че не знам дали ще успея до края на януари.
Sisq0
Windfall.S01E10.Crash.Into.You.HDTV.XviD-LOL
Kotki
Много е хубаво сериалчето. Благодаря за субтитирите, как стоят нещата с последните три епизода, мислиш ли да ги превеждаш или си се отказал? smile.gif

Благодаря за субтитрите до тук! wink.gif
Sisq0
Мислим, ама не оставаше време (трябваше и последния Хироус да опаткам, и над The War At Home работя) а и бЕх болен. Ще ги пусна преди бТВ да стигне до тях, не се тревожи wink.gif
staeva
Сериалчето е супер .SisqO една голямо БЛАГОДАРЯ за субтитрите.Някой знае ли колко сезона е сериала?
The-Slugi
Има само 13 епизода и най-вероятно няма да има втори сезон.
staeva
Моля те Sisqo преведи и останалите серии, защо се отказа?
Sisq0
Цитат(staeva @ 10 Feb 2007, 09:55 PM) *
Моля те Sisqo преведи и останалите серии, защо се отказа?

Някъде да съм писал, че съм се отказал? Не остава време, а и тайминга на английските субтитри е ужасен и не мога да се наканя да ги почна. Утре (неделя) ще гледам да преведа 11 епизод. В момента съм с температура, но упорито я лекувам с греяна ракия, така че утре би трябвало да съм в кондиция laugh1.gif
staeva
Бързо оздравяване и мерси за отговора.А за субтитрите когато станат ще почакаме.
Sisq0
Windfall.S01E11.HDTV.XviD-LOL
staeva
Много благодаря.Супер си!
cheerful-f92
много мерси за субс smile.gif одавна ги чаках
krakozia
Sisq0, човеко, две/2/ бири ще пия в твоя чест и здраве/че напоследък беше болен cool.gif / ако довършиш последните две серийки! Нямаме търпение у дома wink.gif
gri6ata
не притискав никого просто информативно искам да знам кога горе долу да очакваме превода на последнити 2 серии
Sisq0
Епизод 12 е готов, ще го кача. За 13 нищо не мога да кажа - до няколко дена,
Това ще са ми и последните субтитри, които качвам тук. Поел съм ангажимента към този сериал и ще го завърша тук.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.