Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Superman Returns (2006)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Fastuka
Смятах да редактирам наличните субтитри, но това ми се струва по трудно, защото са много зле. Така че го почвам от начало.За версиите:
Superman.Returns.2006.DVDip.XviD.AC3.iNT.3CD-ACE
CD1:Done
CD2:Done 50% от мен 50% от Connor
CD3:Done by Connor

Ето и субтитрите:

Superman.Returns.2006.DVDRip.XviD-UnSeeN

Superman.Returns.2006.DVDip.XviD.AC3.iNT-ACE

Superman.Returns.PROPER.DVDRip.XviD-ZN
Tisho-Bucata
За колекционери.Релийза е с перфектно качество и същото се очаква и от субтитрите.
eddie
Филмчето заслужава добър превод, благодарности Fastuka! clapping.gif
Connor
По-добър ще е от на King George за всеки случай....
LogicSoul
Аз съм мега фен на Суперман и всичките от DC, обаче не знам за филмът дали щях да съм ви от полза, но ако има нещо с историята или имената питайте.
Fastuka
Луис или Лоис Лейн.
Man of Steel- Стоманения Човек?
П.П. Уха с това изказване станах Subtitles Guru. Ха да ми е честитоsmile.gif
Connor
Лоис да бъде...А колкото до другото аз се обърках между steel и iron и взех, че написах железният мъж. Тъй, че най-добре сам да решиш там дали да е Стоманеният мъж или човек smile.gif
LogicSoul
Цитат(Fastuka @ 14 Nov 2006, 11:08 PM)
Луис или Лоис Лейн.
*

Лоис Лейн
Стоманеният човек
Insaneboy
Цитат(Fastuka @ 14 Nov 2006, 10:08 PM)
Луис или Лоис Лейн.
*

Лоис Лейн
А Man Of Steel, специално за Супермен се превежда Мъжът от Стомана.
LogicSoul
Цитат(Insaneboy @ 15 Nov 2006, 01:06 AM)
Цитат(Fastuka @ 14 Nov 2006, 10:08 PM)
Луис или Лоис Лейн.
*

Лоис Лейн
А Man Of Steel, специално за Супермен се превежда Мъжът от Стомана.
*

Аз пък точно за него съм чел, че е Стоманенният човек... Но горното май звучи по-добре... нз...
Преди време бях чел, че е Стоманенният човек, но сега виждам, че навсякъде е Мъжът от стомана>...
good.gif
Insaneboy
Aко не вярвате, дръпнете си субтитрите от българското ДВД на предните Супермен-и и ще видите, че е така.
LogicSoul
Цитат(Insaneboy @ 15 Nov 2006, 12:53 PM)
Aко не вярвате, дръпнете си субтитрите от българското ДВД на предните Супермен-и и ще видите, че е така.
*

Цитат
След загадъчно отсъствие от няколко години, Стоманеният мъж се завръща на Земята в епичния екшън и приключенски филм „Завръщането на Супермен”
По-добре както си е било в предишните филми.
Иначе...
Цитат
Стоманеният мъж е мъртъв. Краят му настъпва през ноември 1992 г., когато той издъхва в обятията на приятелката си Лоис Лейн едва на 54-годишна възраст като жертва на загадъчното чудовище Думсдей, което просто е по-силно от него. Такава е съдбата на един свръхгерой, загубил своите читатели.

Аз може и да съм прочел всичките комикси, но на бъргарски ги нямам, ако въобще има такива и не мога да дам точен превод... :dunno:
Connor
Цитат
Стоманеният мъж е мъртъв. Краят му настъпва през ноември 1992 г., когато той издъхва в обятията на приятелката си Лоис Лейн едва на 54-годишна възраст като жертва на загадъчното чудовище Думсдей, което просто е по-силно от него. Такава е съдбата на един свръхгерой, загубил своите читатели.

Това по-горе е извадка от един форум на UniBG всеки може да го е писал. Не е задължително да е нещо официално.
Insaneboy
http://www.nbu.bg/index.php?l=1042
Цитат
Младото момче Кал-Ел е преименувано Кларк Кент, и въпреки че пораства сред хора, той няма нищо общо с тях. Под жълтото слънце на Земята, той може да прави неща, за които хората могат само да мечтаят, но за да съжителства с тях той трябва да живее двойствен живот като любезния, непретенциозен Кларк Кент, тайно трансформирайки се в мъжът от стомана, когато света има нужда от него.

http://kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=7469
Цитат
Супермен - роден на планета, която отдавна вече не съществува - е осиновен и израстнал при семейство Кент, във фермата им в Канзас. Младото момче Кал-Ел е преименувано Кларк Кент, и въпреки че пораства сред хора, той няма нищо общо с тях. Под жълтото слънце на Земята, той може да прави неща, за които хората могат само да мечтаят, но за да съжителства с тях той трябва да живее двойствен живот като любезния, непретенциозен Кларк Кент, тайно трансформирайки се в мъжът от стомана, когато света има нужда от него.

http://www.tialoto.bg/article.php?id=3530
Цитат
Брандън Рут, изиграл „Мъжът от стомана“ в летния хит „Супермен се завръща“, ще вдигне сватба със своята приятелка, актрисата Къртни Форд.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.