Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Grey's Anatomy
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
hag
GREY'S ANATOMY (2005)
Анализите на Грей (Анатомията на Грей) - [TV-Series 2005-????]

Сезон първи: 9 епизода
Сезон втори: 26 епизода
Сезон трети - ?????

Жанр: сериал, комедия, драма
Рейтинг: tv.com (9/10 Superb)

Мередит е първа година стажант-лекар в болница "Сиатъл Грейс", едно от най-трудните за работа медицински учреждения на Запад от Харвард. До вчера тя и нейните колеги-стажанти Кристина Янг, Изи Стивънс, Джордж О’Мали и Алекс Карев, са били студенти, днес те са вече лекари. Сега всяко тяхно решение е въпрос на живот и смърт, а междувременно всички те се опитват да подредят личния си живот.

Драма, която съчетава напрежението от подготовката да станат лекари със забавните, емоционалните и дори тъжните и драматични моменти в живота на петима млади хора, които са на път да разберат, че нищо в живота не е черно и бяло, истинският живот е изрисуван в нюансите на сивото (грей).

Сериалът е спечелил награда "Златен глобус", още 5 награди за филмово изкуство и е с 19 други номинации.

Очаквам коментарите за сериала, благодарностите и прочие незасягащи пряко субтитрите дискусии, да се пренесат тук. smile.gif

В тази тема се надявам надълго и нашироко да обсъждаме проблемите, радостите и нещастията на героите. Защо Мередит не може да вземе решение? Как Кристина ще се справи с "маминото синче"? Ще се "пребори" ли Изи? Ще намерят ли Джордж и Алекс своя път? smile.gif
vankko
Е най-после тема за този иначе много як филм :lol_2: . Незнам защо няма толкова голям интерес към него както към Бягството и Изгубените hmm.gif. Ама нормално той сериала печели награди и го гледат по цял свят, а тук в България на хората им дай само нещо с повече екшън и с престъпления и всеки се зарибява веднага dry.gif .(не казвам че не ми харесват "Изгубени" и "Бягство от затвора" blink.gif )
А за Анатомията, сериала е много добър има свеж хумор, на моменти драма и много добър актьорски състав, също така в него се разглеждат много актуални теми от живота. smile.gif
w0lf
Звездата от сериала Анатомията на Грей се сгоди clapping.gif :

Списание "Пийпъл" потвърди: Елена Помпео (Мередит Грей) и нейният приятел, звукозаписният продуцент Крис Айвъри са сгодени.

Айвъри е предложил на Помпео в петък на нейния 37-ми рожден ден след закуска. "Тя беше изненадана и развълнувана", пише още "Пийпъл".
Айвъри е подарил на Елена 3,5 каратов диамант с платинен обков на дизайнера Такори.

Помпео и Айвъри са израстнали в Бостън, били са почти съседи, но се запознават едва през 2003-та в Лос Анджелис и не започват да се виждат веднага. "Бяхме приятели шест месеца и една вечер тя просто ми се стори различна", казва Айвъри пред "Пийпъл" през октомври.

Не знам ама, аз я мислех за много по млада от нейните 37 години, или на мен ми е изглеждало така smile.gif

ПП.Новината бе преведена от hag, за което й благодаря.
vankko
ХА тоя ми прилича на голем РЪБ :lol2:
Тя тая е луда много повече и отива Дерек tongue.gif
prison break rocks
Да ма той си има жена в живота с която Елена Помпео е приятелка blink.gif А за възрастта й-винаги ми е изглеждала доста по-стара от колкото трябва да минава в сериала.
А отностно сериала-един от най-добрите,които съм гледала smile.gif
w0lf
Ето още малко "горещи" новини около сериала, всяка седмица в неделя от 7 януари 2007г. сериала започва да се излъчва по лайфтайм ТВ или по точно по Lifetimetv.com

ПП.За феновете на сериала ще кажа само да не притесняват, няма да бъде спрян по ТВ, само ще бъде излъчван И по лайфтайм ТВ.
hag

biggrin.gif
vankko
За сериала той е един от най-добрите които в момента се въртят и които съм гледал :59: wink.gif

А относно комикса направо кърти :lol2:
vankko
Ето една класация на Ройтерс за най-добрите 20 сериала. За миналата седмица cool.gif

Top 20 week of December 3

December 6, 2006 at 08:25:00 AM Reuters

Grey's Anatomy is number one; Heroes cracks top 10.

Grey's Anatomy Following are the top 20 prime-time programs on broadcast TV for the week ended December 3, as measured in average total audience, according to Nielsen Media Research. (Data include same-day DVR playback.)

(* Only broadcasts of half an hour or longer are counted)

Total viewers in millions

1. Grey's Anatomy (ABC) 24.01
2. NCIS (CBS) 17.96
3. Criminal Minds (CBS) 17.92
4. Deal or No Deal (NBC) (Monday) 17.70
5. House (Fox) 17.31
6. CSI Miami (CBS) 17.13
7. CSI: NY (CBS) 16.43
8. CSI (CBS) ® 16.08
9. Survivor (CBS) 15.64
10. Heroes (NBC) 15.56
11. Two and a Half Men (CBS) 15.50
12. Sunday Night Football (NBC) 15.42 (Seattle at Denver)
13. Law & Order: SVU (NBC) 14.64
14. Without a Trace (CBS) 14.28
15. Cold Case (CBS) 14.11
16. ER (NBC) 13.36
17. ABC Friday Movie (ABC) (S) 13.21 (The Polar Express)
18. Ugly Betty (NBC) 13.02
19. Charlie Brown Christmas (ABC) ® (S) 13.01
20. Extreme Makeover: Home Edition (ABC) ® 12.77
Hard_life
Здравейте. Не знам дали му е мястото тук, но не знам къде на друго място.
Предии 2-3 дни направих субтитри на 17 серия от 3 сезона на сериала "Анатомията на Грей".
Тъй де направих ги, защото още никой не ги беше превел, пък майка ми изяви желание да го гледа и нямаше търпение, та за това ги преведох tongue.gif
Това са ми първите субтитри и бих желала по опитните преводачи да си дадат мнението и да ми кажат какво не им е наред и въобще - плюсове и минуси, за да правя по-хубави ако реша да се занимавамsmile.gif.

Ето линк към серията
http://arenabg.com//details.php?id=68860

А това са субтитрите ми:
http://subsunacs.net/get.php?id=30836

Мерси предварително за отговоритеsmile.gif
Lucretia
Кой ви кефи най-много? Персонаж и актьор?
saso
Kate Walsh (Dr. Addison Montgomery-Shepherd). Страхотна жена и актриса!
Lucretia
Ама много неблагодарна роля!
Yewer
Review на сериала:
Brandi Carlile - "The Story"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.