Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: WMP9 Sub. Na Kirilica
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
pichat
Zdraveite, pichove

Nai-nakraia uspiah da go udaria toia WMP9, za da zapochne da playva subtitles i sega gi play-va ok, no sega se poiavi nov problem, s koito ne moga da se opravia: subtitrite izlizat s niakvi ieroglifi, kato che li mu lipsva niakav font ili patch ili i az ne znam kakvo za play-vane na kirilica.
Tam razni language alabala settings smeniah, no nishto ne stava!!!
dali niakoi ot vas e sreshtal tozi problem i ako moze da mi kazete kak da go opravia.

s win2kPro sam.

mersi

yavor sad.gif
eddie
Ако използваш G400 за плейване на субтитрите трябва да направиш следното нещо:

Start бутона на Windows-a -> Programs -> PRR Video Utilities -> Configure DivXG400

След това отиваш в меню "Subtitles" (второто отляво надясно от горе), във секцията "Font" избираш някой шрифт, който ти харесва и който е кирилизиран, и отдясно избираш "Cyrillic", след това "Apply" и "OK".

Другия начин, по който се вика това меню е като пуснеш филм с Media player, в system tray-a (долу вдясно, където е часовника и останалите заредени програмки) се появява едно синьо телевизорче, кликваш два пъти на него....

Ако използваш друга програма, виж в съответните й настройки...или пиши тук, все някой ще ти помогне...

И друг път пиши в правилния раздел.
pichat
OOOOO mersi mnogo
podkarah gi nai-nakraia !!!!
SUPER
10x

Y. :clap:
kendomen
Как да махна маймунските субтитри,който се наслагват в-ху българските???? huh.gif
Става дума за Media player-9
StraightEse
Пускаш филма с стария MediaPlayer.
Fail->Properties->Advanced->DivXG400->Subtitles
И там някъде по средата на панела има Font.
Даваш му Cyrillic и си готов.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.