Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Devil Wears Prada (2006)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
PetR

Започнах превода вчера и до края на другата седмица ще съм готов, тъй като превеждам в работно време и трябва да се внимава mad.gif Иначе ако пък успея по-рано... ще ги имате първи.

The.Devil.Wears.Prada.TC.DvD-RiPPeRS LINK

The.Devil.Wears.Prada.VHS.SCREENER.XViD-PUKKA LINK

The.Devil.Wear.Prada.TS.XviD-ZN LINK
ivan82
наи-после някои да се заеме с тия субтитри...
LuCiFeR`s_AnGeL
От кога чакам субс за този филм. Много благодаря!!
bendjamina
Оххххх... нямам търпение и аз да се появят най-накрая тия субтитри... много съм навита тоя филм да го гледам... smile.gif но ми омръзна вече от около месец насам всичко на английски да слушам ... искам най-накрая един филм с БГ субтитри... smile.gif Благодаря на преводача.
PetR
Вече свалих ТС варианта и гледам, че картината и звука са добри, така, че това ще е! Май ще трябва обаче наново да синхронизирам субтитрите. Хващам се ей сега и до час съм готов.
Приятно гледане!
И пуснете по една оценчица, че да видим как съм се справил във вашите очи wink.gif
PetR
Цитат(alexa_l @ 26 Sep 2006, 06:01 PM)
мерси за труда  smile.gif  но значи няма да има субтитри за VHS.SCREENER  версията така ли?
*

Току що качих за TS и ТС версиите. Съжалявам, но няма как да изтегля и Скрийнър версията, за да ги синхронизирам.
Сигурен съм, че можеш да хванеш някое приятелче, на което му чува главата от тези работи и той да ти ги синхронизира. Отнема 2 минути със Subtitle workshop 2.51.

Дано да ви харесат и приятно гледане!
alexa_l
oк мерси smile.gif
PetR
Току що видях и, че eddie е сложил линкове към субтитрите clapping.gif
Благодаря!
Моля да ме извините момчета! Много съм нов, но ще се науча.
До скоро
Zoro
СУБСОВЕТЕ СА ЗА ВЕРСИЯТА The.Devil.Wears.Prada.DVDRip.XviD-DoNE ПРЕВОДА Е НА ТОДД ТАЙМОНГА Е МОЙ така че дано ви харесат
П.П.бъдете мили това са ми първите субс
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.