Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Антураж / Entourage All Seasons !
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
Sisq0
Margelaio
Ще го опитам този нов продукт на американския по-гoлям брат на кабелното ни HBO.
Sisq0
Ами той не е точно нов... първи сезон е започнал през 2004 година. Но си струва честно казано - забавен е. Субтитрите за пилотният епизод са вече пуснати за одобрение. Надявам се да ви харесат. Мнения и критики, изказани с подходящ тон, са винаги добре дошли.
the_creator_pz
Сериала е страхотен следя го от около година и определено е направен с желание, вкус и дооооста пари, силно казано е комедия но е много добро, за почването на превода само адмирации, тамън да поотвориш малко очите на хората, че то в БГ няма ли "суПтитри" никой нищо не сваля и не се качва и по тракерите... малко се оптлеснах няма значение, успех в начинанието... :4:
Sisq0
Entourage.S01E01.Pilot.DVDRip.XviD-TBS

Епизод 2 е на ~30%
opa
Не можах да намеря:
Цитат(Sisq0 @ 6 Aug 2006, 06:24 PM)
Сезон 1 (8 епизода) - епизод 1 DVDRip.XviD-TBS, епизоди 2 до 8 DVDRip.XviD-LOKi

За това си дръпнах от tvtorrents.com 1вия сезон където са други версий с имена Entourage - 101, 102, 103.... различни по големина от горните, та ако някой има същите и иска субтитри за първава вече оправих тайминга.
Sisq0, браво супер сериалче :clap:
Sisq0
Те и в еМуле в някои от източниците са кръстени така (Entourage_-_1x06_-_Име_на_епизода.(DVD).english.LOKi.avi), но си бяха с еднаква големина. Бих ги качил някъде, но с моят ъплоуд 30к... скръб. Няма да е лошо, някой да ги дръпне от еМуле, и да ги качи в арена.

Както и да е, току-що пуснах субтитрите на втори епизод за одобрение. Хайде, със здраве wink.gif
Rockfeler
Изглежда свежо сериалче.... smile.gif
djdobo
...аз го дърпам от demonoid но и там е не'ква измислена номерация без обозначения. 1-вата серия е 352MB а какво ще излезе нз.Ще ги нагласяме няма страшноsmile.gif......10X за титрите Sisq0 wink.gif
Rockfeler
в bitmetv.org и scenetorrents го има първи сезон - сега то дърпам и утре ще го кача или в арена или в тракера за сериали. Там поне не забелязвам проблем с първи епизод - около 230 MB ...
opa
Цитат(Rockfeler @ 7 Aug 2006, 08:37 PM)
в bitmetv.org и scenetorrents го има първи сезон  - сега то дърпам и утре ще го кача или в арена или в тракера за сериали. Там поне не забелязвам проблем с първи епизод - около 230 MB ...
*

Мда първа 230МБ теглиш същата версия като мен, за която субс няма да съвпадат ще кача оправените smile.gif
Rockfeler
Първи сезон http://www.arenabg.com/details.php?id=51317
може да кача и втори и трети понеже ме заинтригува сериалчето... smile.gif
Sisq0
Ами от по ~233мб са епизодите. Не знам защо не ви излизат таймингите, не знам и от кои групи са рипвани вашите серии. Така като гледам, торента на Rockfeler е с версиите, които и аз имам.
Субтитрите за втори епизод вече са достъпни за теглене от сайта:
Entourage.S01E02.The.Review.DVDRip.XviD-LOKi
bluevelvet
Благодаря на sisqo за субтитрите сериала е свеж и приятен с нетърпение очакваме следващите субтитри clapping.gif clapping.gif :fing02:
Sisq0
Субтитрите за трети епизод са пуснати за одобрение. Ще бъде страхотно, ако успявам да превеждам по един епизод всеки ден, но не знам до колко ще ми е възможно. При всички положения, едва ли ще се бавят по повече от два дена wink.gif
Sisq0
Ето ги и тях, вече достъпни за теглене Entourage.S01E03.Talk.Show.DVDRip.XviD-LOKi
Искам да се извиня за една неточност, която съм допуснал. Името на бившата приятелка на Ерик е Кристин, а не Кърстин, както съм я превел аз. Просто в субтитрите на пилотния епизод беше записана като Kirsten и не съм обърнал внимание, а вече е късно да го променям. Който е педант в това отношение, може да си редактира субтитрите.
Sisq0
Субтитрите за епизод пет са пуснати за одобрение. Съжалявам за забавянето, но нямах интернет до тази сутрин, и не можах да ги кача на сайта.
Bakhus
Мерси, пич. След като изгледах 4 епизод, все повече взе ми да допада това сериалче. Ако можеш ги прикачи, че не се знае след колко време ще се появят. И една малка конструктивна критика - на доста места забелязах, че си писал "не знам" слято и липсата на запетаи пред "а" и "но", но все пак това са бели кахъри. Иначе превода е на ниво. clapping.gif wink.gif
Sisq0
Entourage.S01E05.The.Script.and.The.Sherpa.DVDRip.XviD-LOKi

Съжалявам за пунктоационните пропуски, и слятото "не знам". Предполагам, че е lapsus linguae...
Rockfeler
Season 2 - http://www.arenabg.com/details.php?id=51773
Sisq0
Entourage.S01E06.Busey.and.The.Beach.DVDRip.XviD-LOKi

Епизод седем също е пуснат за одобрение. Два епизода в един ден, личи ли си, че днес не съм на работа?! biggrin.gif
Bakhus
Благодарско! Шефовете ти трябва да те повишат, задето им "вършиш" толкова много работа. tongue.gif :lol2: wink.gif
the_creator_pz
Браво за работата!!! BTW 3-ти сезон май ще е 12 серии(поне според tv.com) а днес излезе 3x10 на ниво както винаги!!!! smile.gif
Sisq0
Цитат(Bakhus @ 14 Aug 2006, 02:51 PM)
Благодарско! Шефовете ти трябва да те повишат, задето им "вършиш" толкова много работа.  tongue.gif  :lol2:  wink.gif
*

Там е работата, както пее онова джудже Дичо - Аз нямам шеф. Или по-точно сам съм си шеф. Private business, алилуя, да живее демокрацията.

the_creator_pz, благодаря за уточнението. Ако не беше го споменал, едва ли щях да забележа, че епизод девет не е последният.
Sisq0
Entourage.S01E07.The.Scene.DVDRip.XviD-LOKi
Sisq0
Entourage.S01E08.New.York.DVDRip.XviD-LOKi

Ето, че приключихме с първи сезон. Дано сте го изгледали и дано ви е харесал, защото продължаваме нататък wink.gif
ogi
10x
ZapmaN
Страхотна работа! Блаогдаря много за превода на този готин сериал. smile.gif Субтитрите определено са на ниво, браво. wink.gif
krakozia
Това се казва ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА! :clap:
Хак,хак и готово един сезон! Похвално и благодаря!
Fking
някой може ли да посъветва откъде да намеря англииските субтитри за 2-ри сезон?
the_creator_pz
forom.com, в първия пост си пише ама кой да чете...
Respect_X
Ето ги английските за 2-ри сезон.
Sisq0
Здравейте,
утре ще пусна субтитрите за първият епизод от втори сезон. Бях доста зает през последната седмица, и нямах време за преводи, а днес преведох десети епизод на Lucky Louie...
Sisq0
Ето го и него. Първи епизод от втори сезон на готиното сериалче.
Entourage.S02E01.The.Boys.are.Back.in.Town.DVDRip.XviD-TOPAZ
keizar
Много ти благодаря за субс-а за 1 сезон и чакам с нетърпение субс за 2сезон. Дано да е скоро wink.gif
Respect_X
Sisq0 продължавай в същия дух, сериала е супер.
Sisq0
Цитат(Respect_X @ 24 Aug 2006, 05:43 AM)
Sisq0 продължавай в същия дух, сериала е супер.
*

Продължавам, няма 'лабаво. Обаче имам доста работа в последно време, и преводите вървят по-бавно от обичайното sad.gif
За през уикенда съм ви замислил една много приятна изненада. Дано успея да я осъществя wink.gif
a_sweet_taste_of_sin
ммм аз тегля третия сезон първите 10 серии и после ще ги кача някъде и ще постна..сериала е супер...браво на Sisq0 smile.gif
The-Slugi
clapping.gif Sisq0 clapping.gif
Respect_X
Страхотно. Три епизода наведнъж. Наистина приятна изненада. smile.gif
Sisq0
Entourage.S02E03.Aquamansion.DVDRip.XviD-TOPAZ
Entourage.S02E04.An.Offer.Refused.DVDRip.XviD-TOPAZ
Entourage.S02E05.Neighbours.DVDRip.XviD-TOPAZ

Ами, епизодите трябваше да са пет, но не ми остана достатъчно време през уикенда.
ronaldo
Мерси много за превода.smile.gif
ironick
По 3 наведнъж!!!
И това ако не е повод за почерпка.... :cheers:
djdobo
Така-а-а...малко up на темата....и най вече...благодарности на моя градски Sisq0 за превода!Антураж си е направо...ПОПАДЕНИЕ!Сезона на морето май хлопна кепенците(както гледам...) и сега ще се покефим на сериали и..... продължения...Успех... wink.gif
Sisq0
Така е. Есента вече чука на вратата, а като че ли онзи ден беше юни месец sad.gif

Напоследък имам ужасно много работа и използвам свободното време за да... спя. Затова и няма нови субтитри от около седмица. Утре почвам пак да превеждам (ако всичко е наред), така че би трябвало да влезнем пак в серия.

п.п.
Да запитам ако някой знае. Как се слагат ударения върху буква? Пратих ЛС на Шимбадзе, но въпросния човек-институция не благоволи да ми отговори.
galeff
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...=collapsed&sb=5
Тук има една сериозна дискусия на тази тема, но доколкото четох
май до решение не се стигна.
a_sweet_taste_of_sin
Етого и трети сезон:

http://torrents.linkos.bg/details.php?retu...ts.php&id=55334
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.