Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Benji, Zax And The Alien Prince
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
oblansk
Здравейте! Сериалчето е качено тук:

http://www.sab.bz/details.php?id=19143

Сайта изисква регистрация. Свлаих си сериите, но са на английски. Дали няма някой желаещ да напише БГ субтитри за това сериалче? Предполагам, че доста хора си го спомнят и искат пак да го гледат...Ама няма субс sad.gif Надявам се някой да помогне. Общо са 13 серии, по половин час горе-долу е една серия.
wasabi
Ха-ха и аз щях да пусна същата тема... добре, че потърсих преди това дали няма някоя подобна :lol_2:
благодаря предварително на всички отзовали се :59:
nikra
Ако някой намери някакви субтитри на някакъв език, мисля че ще се появат много повече желаещи за превода му. wink.gif
Или поне ако някой направи тайм-код за него.
bangor77
моля ви дайте някакви субтитри! кажете, че някой ги е почнал!
boystaikov
Цитат(bangor77 @ 19 Jul 2006, 07:01 PM)
*

Споко бе приятел.
Мисля, че Никтер ще се захване в най-скоро време, ако вече не е и започнал. Каза, че от 25 юли, Вторник ще започне, ако се освободи от хилядите си ангажименти. Така че живот и здраве средата на август или началото на септември може да пъкне нещо с ключова дума "Benji" в юнакс-а.
Дерзайте момчета и момичета отрасли с детската програма на Българска Телевизия през десетилетката на 80-те.
Чао.
oblansk
boystaikov, това което казваш е страхотно....Значи няма да губим надежда...ще чакаме... smile.gif
komarkata
Страшно много искам субтитри за този сериал
ако някой има много ще съм му благодарна smile.gif мерси предварително
bigV
Ако намерите субтитри на английски имате един епизод от мен, обещавам!

В.
nikra
Според мен няма да се появат субтитри на английски, защото доколкото разбрах в ДВД-тата които са излязли нямало никакви субтитри. sad.gif
balsamvi
ще чакаме да се появи тайм код
dosh
Цитат(boystaikov @ 30 Jul 2006, 12:00 AM)
Цитат(bangor77 @ 19 Jul 2006, 07:01 PM)
*

Споко бе приятел.
Мисля, че Никтер ще се захване в най-скоро време, ако вече не е и започнал. Каза, че от 25 юли, Вторник ще започне, ако се освободи от хилядите си ангажименти. Така че живот и здраве средата на август или началото на септември може да пъкне нещо с ключова дума "Benji" в юнакс-а.
Дерзайте момчета и момичета отрасли с детската програма на Българска Телевизия през десетилетката на 80-те.
Чао.
*

Мислех и аз да се хвана да го превеждам. Тъкмо ако сме двама ще е още по-добре. Дано да не се е отказал само.
balsamvi
GOD BLESS YOU !!! smile.gif
nikra
Цитат(balsamvi @ 7 Sep 2006, 12:56 AM)
ще чакаме да се появи тайм код
*

Няма да се появи тайм-код, защото в самите ДВД-та няма никакви готови субтитри които да се ползват за тайм-код.
Освен ако някой не се хване да направи тайм-код, друга вероятност няма. smile.gif
balsamvi
Няма ли някой ентусиаст ?
balsamvi
Май няма sad.gif
Anubis
Направих един тайминг за първи епизод.Незнам дали така трябва да изглежда или по друг начин,но се надявам да свърши работа.Сигурно няма да е перфектен,но пък и аз съм си аматьор smile.gif
Евала на преводачите които сами си правят тайминга и субтитрите,голям зор е smile.gif

Вижте прикачените файлове
vatev
Изкам да попитам някой ще се заеме ли да преведe този култов сериал от нашите младини?
bangor77
здравейте; искам да ви кажа, че вече има субтитри, благодарение на manhunter от SAB, скоро трябва да бъдат качени!!!!!!!!!!
krasytod
Супер :clap:
nikra
Прикачвам тук архива със всички субтитри. wink.gif
Благодарности към Jiji за превода. clapping.gif :clap:
Anubis
Цитат(nikra @ 29 Oct 2006, 09:57 PM)
Прикачвам тук архива със всички субтитри. wink.gif
Благодарности към Jiji за превода.  clapping.gif  :clap:
*

Браво на Jiji clapping.gif Мерси много :clap:
nikra
Преди малко ги качих и в сайта, очакват одобрение, за да станат видими. wink.gif
balsamvi
Евалата smile.gif
nikra
Ето ги и в сайта вече: http://subsunacs.net/get.php?id=25544
nikra
Цитат
Превод: Jiji

Същите са. wink.gif
brejnev
Субтитрите са добри, но откъде да изтегля самия сериал?
booker
Цитат(brejnev @ 9 Nov 2006, 12:33 PM)
Субтитрите са добри, но откъде да изтегля самия сериал?
*

ОТТУК
kiki_the_witch
Опа, обичам го тва филмчеееееееее biggrin.gif Евала, на който го е намерил smile.gif Започвам да свалям и дано има субтитри скоро wink.gif
nikra
Цитат(kiki_the_witch @ 7 Mar 2007, 10:54 PM) *
и дано има субтитри скоро wink.gif

laugh1.gif
rokoboko
Много благодарности за превода, но www.sab.bz отива към sub.sab.bz sad.gif .
От къде може да се намери филчето?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.