dex_jorro
30 Jun 2006, 09:58 PM
Понеже съм теглил файлове във формат HDTV , имам проблем при записването им на носител. Защото когато започна да записвам на диск фаила от 4 ГБ става около 300 МБ, явно така не се записва. Защото после не върви нищо. Не мога да го запиша с реалните му размери. Както става с другите файлове.
Моля за помощ защото имам много хубави филми в този формат а не мога да си ги запиша на дискове, и така ми запълват паметта на компа
ivajlap
30 Jun 2006, 10:35 PM
DVD диска трябва да е във формат UDF
martineliazz
1 Jul 2006, 12:55 AM
аз пък направо избирам дата диск и си го пиша досущ както divX
dex_jorro
1 Jul 2006, 03:36 PM
а как да го направя в такъв UDF формат

как да го направя в такъв или се купува така. Мерси много
martineliazz
1 Jul 2006, 04:21 PM
Цитат(dex_jorro @ 1 Jul 2006, 04:36 PM)
а как да го направя в такъв UDF формат

как да го направя в такъв или се купува така. Мерси много
отваряш неро старт смарт и там на дата избираш UDF
dex_jorro
1 Jul 2006, 09:37 PM
не мога да намеря това в датата , там има всичко друго но не и UDF формат, може би трябва друго да се напряви
Пепи
2 Jul 2006, 12:12 AM
Когато отвориш Нерото, отиваш най-отдолу, където има две човечета. Натисни веднъж там и ще ти се покажат всичките възможни опции между които да избираш. В единия случай са две фигурки м/ж и в следващия две с очилца. На теб ти трябва тази с очилата.
dex_jorro
2 Jul 2006, 10:08 AM
Цитат(Пепи @ 2 Jul 2006, 01:12 AM)
Когато отвориш Нерото, отиваш най-отдолу, където има две човечета. Натисни веднъж там и ще ти се покажат всичките възможни опции между които да избираш. В единия случай са две фигурки м/ж и в следващия две с очилца. На теб ти трябва тази с очилата.
Мерси много за това сега опитвам да го запиша, ще черпя

)) Много 10х

))
Zvan
2 Jul 2006, 01:40 PM
При мен като приплъзна файловете в прозореца на нерото, само ме пита дали искам да са UDF, давам yes и това е.
Margelaio
18 Oct 2006, 09:55 PM
А как се Rip-ва HDTV файла .ts до обичайния .avi ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.