Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bubu.to
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Babilon
Днес на имейла получих предупреждение, че не съм посещавал сайта (http://torrent.bubu.to/) от повече от седмица и ако не го посетя, съм щял да си изгубя акаунта... Проблемът обаче е, че от месец насам ми излиза съобщение: "Сайтът ще е недостъпен през следващите няколко дни поради профилактика." Въпросът ми е дали само при мен е това, или и други имат подобен проблем и дали случайно не са си сменили адреса?
vesvsv
И при мен е тока не се притеснявай .
blufen
И при мен е така,но не съм получавал и-мейл.
Isojama
и при мен е така ама и аз не съм получавал имейли.Ама споко
Insaneboy
те като че замряха...
green_horn
при мен си работи rock.gif
headshotbg
Bubu.to работи, torrents.bubu.to не wink.gif

Иначе... не им е първата подобна профилактика, но все в ключови моменти се случва wink.gif
Shimbadze
ИДААААААААААААААААААААААААТ!!!
spedey
Цитат(Shimbadze @ 29 May 2006, 06:00 PM)
ИДААААААААААААААААААААААААТ!!!
*

Kak idat, kato nikakvi gi nqma???

(Izvinete, che pisha na latinica. Kompa se skapa. Mnogo virusi ima. Kakvo da se pravi... myrzeshe me da mu preinstaliram Windows-a. Ei sega zapochvam. Mislq, che tova e edna osnovatelna prichina...)

Az ne moga da vlizam... No ne gi obvinqvam... Moje i ot "gotiniq" kompiutyr da e...smile.gif
Fastuka
До няколко дена всеки ще може да влиза.Сега достъп имат само потребителите , чийто доставчици имат договор с бубу.До колкото съм в течение се прави нещо за да не може да ти се вижда IP-то дори и в торент програмата.
Beniu
Цитат(Fastuka @ 29 May 2006, 07:52 PM)
До няколко дена всеки ще може да влиза.Сега достъп имат само потребителите , чийто доставчици имат договор с бубу.До колкото съм в течение се прави нещо за да не може да ти се вижда IP-то дори и в торент програмата.
*

Мерси за информацията,бях се притеснил,че той ще е поредния торент тракер,който преустановява съществуването си. unsure.gif
Fastuka
А ти я кажи със завинаги кво става
Beniu
Цитат(Fastuka @ 29 May 2006, 10:37 PM)
*

И аз нямам достъп от известно време,предполагам не е плащано,за да продължи да го има.Поне според мен имаше добро бъдеще,докато Shockrave стискаше зъби и продължаваше да отделя от личното си време,но като видя че на някой хора не им пука за труда и безсънните нощи,а те бяха създателите на тракера,търпението му логично свърши и си замина. sad.gif
След това ти и няколко човека се опитвахте да го поддържате жив,но явно съдбата му е била предопределена от друг човек. :ermm:
Gorden
Цитат(Fastuka @ 29 May 2006, 09:37 PM)
*

Надявам се скоро bubu.to да се появи отново на сцената biggrin.gif ,а относно тракера завинаги неговия хост беше безплатен,но той загуби подръжка и така западна.Поредните атаки на NSBOP може да са ги сплашили и да са се отказали да хостват сайт от който не печелят нищо.
kaloman
А, TbG ( http://torrents-bg.com/) отваряте ли?
Gorden
Май при никой не се отваря.
jokata
При мен се отваря. Аз пък се чудех що никой не влиза вече, а то си имало причина...
Gorden
Имам си една процедура за влизане там,пише я в прикачения файл.
criminall
Ей дано да се оправи по-бързо бубуто че за мен е един от най-добрите тракери! clapping.gif tongue.gif
dgd
Аз лично заебах завинаги щом Shockrave се махна а и едвам се отваряше тракера при мене, докато кача някой филм ми побеляваха косите. sad.gif

едит: Между другото в момента качват ли се някаде новите вафли или само си ги теглим за лично ползване няколко човека. rolleyes.gif
Babilon
Цитат(dgd @ 31 May 2006, 04:00 PM)
едит: Между другото в момента качват ли се някаде новите вафли или само си ги теглим за лично ползване няколко човека. rolleyes.gif
*

В sab.bz е пълно с вафли. Аз например, почти винаги изчаквам някой филм да излезе поне на вафла, преди да го запиша.
Gorden
Само на SAB.bz се качват HQ и WAF ,отвреме на време се вижда и някоя WAF и на Find-bg.com , между другото там могат да се открият някой по-стари WAFs.
Fastuka
Аз от waf-лите леко се отказах.Jupit, Cipa , Unseen вадят по хубави рипове от waf-лите и напоследък само тях си тегля.
Babilon
Цитат(Fastuka @ 31 May 2006, 04:50 PM)
Аз от waf-лите леко се отказах.Jupit, Cipa , Unseen вадят по хубави рипове от waf-лите и напоследък само тях си тегля.
*

Вярно е. Аз затова в горният пост писах "поне вафла". Проблема е, че на Jupit и Cipa (поне тези, които бях свалял) филмите не са разделени за два диска, оттам и субовете... Става една играчка, ако искаш да го запишеш... dry.gif
criminall
Абе хора, Бубуто всее още не бачка... sad.gif unsure.gif
Insaneboy
бачка, но само за платили доставчици, скоро едва ли ще бъде пуснат за обществено ползване
criminall
Цитат(Insaneboy @ 8 Jun 2006, 10:26 PM)
бачка, но само за платили доставчици, скоро едва ли ще бъде пуснат за обществено ползване
*

Да бе, да... blink.gif
Надежда.Нет имат договор с Бубуто! unsure.gif
Просто не е възможно... ти отваряш ли бубуто? huh.gif
Insaneboy
Цитат(criminall @ 8 Jun 2006, 10:34 PM)
Цитат(Insaneboy @ 8 Jun 2006, 10:26 PM)
*

Да бе, да... blink.gif
Надежда.Нет имат договор с Бубуто! unsure.gif
Просто не е възможно... ти отваряш ли бубуто? huh.gif
*

аз лично не, но говорих с един от администраторите
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.