Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Shield
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ssandino

До тук са готови пет епизода. Ще гледам да правя по един епизод на ден, два. Очаквам отзиви. smile.gif

Season 1
The Shield 1x01 - Pilot- ssandino
The Shield 1x02 - Our Gang- ssandino
The Shield 1x03 - The Spread- ssandino
The Shield 1x04 - Dawg Days- ssandino
The Shield 1x05 - Blowback- ssandino
The Shield 1x06 - Cherrypoppers- ssandino
The Shield 1x07 - Pay In Pain- ssandino
The Shield 1x08 - Cupid & Psycho- ssandino
The Shield 1x09 - Throwaway- ssandino
The Shield 1x10 - Dragonchasers- ssandino
The Shield 1x11 - Carnivores- ssandino
The Shield 1x12 - Two Days of Blood- turezki
The Shield 1x13 - Circles- ssandino

Season 2
The Shield 2x01 - The Quick Fix- turezki
The Shield 2x02 - Dead Soldiers- turezki
The Shield 2x03 - Partners- turezki
The Shield 2x04 - Carte Blanche- turezki
The Shield 2x05 - Greenlit- turezki
The Shield 2x06 - Homewrecker- turezki
The Shield 2x07 - Barnstormers- turezki
MartineZzZ
От мен поне отзивите които очакваш са МНОГО ДОБРИ! Евала за начинанието което си предприел.Сериала изглежда е много хубав,но в БГ не е много познат.
Убеден съм,че ще пшочнат да го гледат доста хора ако има субтитри.
Плс,не се отказвай!
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
kicho
Цитат(ssandino @ 7 Mar 2006, 08:18 PM)
До тук са готови пет епизода. Ще гледам да правя по един епизод на ден, два. Очаквам отзиви. :)

The Shield 1x01 - Pilot.BG
The Shield 1x02 - Our Gang
The Shield 1x03 - The Spread
The Shield 1x04 - Dawg Days
The Shield 1x05 - Blowback
*

Благодаря
the_creator_pz
Браво човече, сериала е просто страхотен!!! Гледал съм и имам всички 62 серии до сега!!! Сериала е познат горе-долу в БГ защото го даваха по AXN. Има номинации за Еми в четвърти сезон дори се появява Глен Клуз а сега в 5-ти Форест Уитъкар е направо невероятене... сваляйте и гледайте това просто е "A Must See Series".
krakozia
Откъде е най-добре да теглим?
ssandino
Цитат(krakozia @ 7 Mar 2006, 09:07 PM)
*

Първи и втори сезон съм ги теглил от тук.
krakozia
А, това вече е друга работа! Мерси!
tamisuper
Moje li da dadete nyakakv sayt ili directoria v koyato moje da se ot 4ujbina.
Blagodarya predvaritelno.
etconev
Разкажете накратко за какво се разправя.
the_creator_pz
@etconev има си tv.com за тази работа... smile.gif но общо взето става дума за полицаи :4:
ssandino
The Shield 1x06 - Cherrypoppers
natalcho
Цитат(ssandino @ 7 Mar 2006, 10:12 PM)
*

*

ми нещо не ми работи линка sad.gif
ssandino
Цитат(natalcho @ 9 Mar 2006, 06:50 AM)
Цитат(ssandino @ 7 Mar 2006, 10:12 PM)
*

*

ми нещо не ми работи линка sad.gif
*

При мен работи бате. Може да нямаш достъп до фенбегето.
burndead
Малко офтопик: ssandino можеш ли да дадеш линк към малко повечко сериали от фрий.евро.нет-а smile.gif
ssandino
Цитат(burndead @ 9 Mar 2006, 12:50 PM)
Малко офтопик: ssandino можеш ли да дадеш линк към малко повечко сериали от фрий.евро.нет-а smile.gif
*

Абе там голяма мешавица. Нещо конкретно ли търсиш?
burndead
Цитат(ssandino @ 10 Mar 2006, 02:23 AM)
Цитат(burndead @ 9 Mar 2006, 12:50 PM)
*

Абе там голяма мешавица. Нещо конкретно ли търсиш?
*

Офтопик:
Търся Лекс.В мойте локални сървъри го няма, а както добре знаем в интерн. торенти я има сийд, я няма.Ако не те затруднява, дай линк към повечето сериали там, че може да има някой сериал, за който в момента не се сещам.

П.П. Сетих се за "До краен предел" smile.gif
phoenix_bg_lp
Много се извинявам и за този офтопик, но искам да попитам ssandino
дали в този фрий.евро.нет има сезоните на МакГайвър

clapping.gif Благодаря много за субтитрите на The Shield. :clap: :59:
ssandino
Евронета имаше чудесен каталог с филми и сериали, за съжаление след като ги махнаха покрай онези шумотевици, така и не го възстановиха. Потърсих за сериалите, за които питахте, но намерих само отделни епизоди...
phoenix_bg_lp
Оки!
Мерси все пак!
smile.gifsmile.gifsmile.gif
turezki
Всички сезони ги има в TVTorrents.com
ssandino
The Shield 1x07 - Pay In Pain
ssandino
The Shield 1x08 - Cupid & Psycho
Сори за забавянето, ама ходих през уикенда на Винария в Пловдив. smile.gif smile.gif smile.gif
MartineZzZ
Цитат(ssandino @ 20 Mar 2006, 10:17 PM)
The Shield 1x08 - Cupid & Psycho
Сори за забавянето, ама ходих през уикенда на Винария в Пловдив. smile.gif  smile.gif  smile.gif
*

Човек,златен си.Сериала е наистина страхотен и се надявам,че няма да се откажеш.Също така съм убеден,че тепърва ще почнат да го гледат доста хора.Благодаря ти за всичко което правиш!
ssandino
Мерси, MartineZzZ. Хубво е да знаеш, че някой се кефи на това, което правиш. smile.gif
MartineZzZ
Кефя се и още как.И не съм сам,бъди сигурен.Сериала е номер 1! Превода също!
ViChiX
Браво за субтитрите!
The Shield is the best show EVER!

Силно го препоръчвам да се гледа. Финала на 5-ти сезон още ми държи smile.gif
ssandino
The Shield 1x09 - Throwaway
the_creator_pz
Искам само да благодаря на ssandino затова че популяризира сериала, защото тук в БГ ако няма субтитри и не са го давали по някоя национална телевизия рейтинга на който и да е сериал е не повече от 200-300 сваляния на епизод и то в най-добрия случай, като пропуснем One Tree Hill и Prison Break. За разлика от повече неща които се излъчват, тук няма драматизация, няма мистерии, няма лазери, няма любовни 16-тоъгълници... а просто екшън направен по наистина завладяващ начин и при положение че 5-и сезон е на върха не е на някоя от 5-те големи телевизии и не се излъчва в HDTV формат а е Basic Cable, просто удивлява. Има серии в които има повече напрежение и съспенс отколкото във всички серии на Lost и Prison Break взети заедно, има достатъчно спечелени награди Еми и поне още толкова номинации както и за Златен глобус, така че който не го е гледал или не е почнал просто пропуска много.

П.С. Забравете всички фантасмагории и невъзможни чудеса... тук ги няма, тук всичко си е голата и много мръсна понякога истина. А за финала на последния сезон определено мога да кажа че беше размазващ и почти сигурния 6-ти и може би последен (но дано да има и още biggrin.gif ) просто ще бъде върхът на сладоледа.

П.С. 2 : А субтитрите ти определено са добри и наистина се радвам че те има!!!
MartineZzZ
Много добре казано,the_creator_pz!Определено би трябвало на всекиго да стане ясно какво да очаква от сериала - чисто и просто ЕКШЪН.

the_creator_pz,ти си човека който ме светна за този сериал и наистина е така както казваше - НАЙ-ДОБРИЯ! Последните няколко дена колкото и да нямам време гледам само the Shield и зарибявката е налице.Най-се кефя,че има цели 4 сезона още!
А субтитрите на ssandino,са наистина перфектни-няма за какво да се хванеш!

Който не го е гледал ДА ГО ПОЧВА!Препоръчвам го на всеки.
ssandino
The Shield 1x10 - Dragonchasers
ssandino
Евронета нещо е изчезнал и аз щото съм куха лейка не си бях дръпнал всички епизоди на веднъж, та няма как да правя субтитрите засега. Ще почакам до понеделник и ако не се появят ще започна пети сезон примерно.
Тъпа работа...
the_creator_pz
Ако искаш мога да ги кача на торент във varna.hopto.org/tr/
ssandino
Ще е екстра. Тъкмо и другите ще могат да ги дръпнат, че мисля че освен в еврото 1 и 2 сезон ги нямаше другаде.
the_creator_pz
ЕТО готов си... ако сикате имам и всички останали сезони smile.gif
ssandino
Ами аз освен последните три епизода на първи сезон, нямам и втори сезон. Останалите три ги имам. Просто първите два ги бях гледал преди доста време на друг комп. Бтв, още не съм изгледал последния епизод на пети сезон, чувам лудница бил, ама искам един ден спокойствие да му се насладя пълно. smile.gif
Raicon
@ssandino

Браво за преводите на 1-ви сезон :clap:
ако продължиш после и с другите сезони ще е супер. rock.gif

Поздрави. smile.gif
ivailobg
Цитат(the_creator_pz @ 2 Apr 2006, 08:55 AM)
*

Разбира се. Благодаря предварително.
Raicon
Цитат(the_creator_pz @ 2 Apr 2006, 09:55 AM)
*

нещо обаче няма сиид ot - varna.hopto.org..... sad.gif
има ли шансове това да се оправи по някакъв начин?
ssandino
Споко, the_creator_pz е сериозен пич, сигурен съм че скоро ще има сийд. Търпение. smile.gif
Raicon
@ssandino

Поздравления и благодарско за добрия превод clapping.gif
Надявам се не си се отказал и ще продължиш да превеждаш и оставащите серии от 1-ви сезон. А и така също 2-ри сезон, и т.н. smile.gif

:cheers: :cheers: :cheers:
ssandino
Не съм се отказал, ама напоследък ми се събра доста работа и направо се скапвам и грам нямам сила. Ще гледам утре, вдругиден да е готов 11 епизод.
HackJack
Всичко добре,но ще имали поне субтитри до края на 1-я сезон,а ако няма да правиш БГ суб за 2-ри качи английските тука ако ги имаш.И евронета ми бачка ,тегля с 3 мб/с (нищо, че съм от велико търново) от там и ако има как да ти кача сериите за да ги довършиш само кажи.
ssandino
Субтитрите за 11 епизод ще са готови утре.
u3pog
Цитат(ssandino @ 15 Apr 2006, 08:15 PM)
Субтитрите за 11 епизод ще са готови утре.
*

ve4e sme v drugi den a oshte gi nqma :=]]

hmm foruma raboti po staro vreme :=]]
the_creator_pz
@u3poq
Ало зорлиите я по-кротко... като не ви изнася гледайте без суб. Може да ги е качил но да не са удобрени още... Сроковете които по принцип се дават са ориентировъчни, никой не ви е длъжен не го ли разбрахте... кротувайте и чакакайте като всичко останали
ssandino
Сори пичове че все ви подвеждам, просто много работа се насъбра напоследък. Все пак щом съм се хванал на хорото ще го довърша.
MartineZzZ
Цитат(ssandino @ 17 Apr 2006, 06:58 AM)
Сори пичове че все ви подвеждам, просто много работа се насъбра напоследък. Все пак щом съм се хванал на хорото ще го довърша.
*

ssandino,споко - превел си толкова много епизоди за толкова малко време,че сега спокойно можеш да си позволиш да се позабавиш.Въобще не им обръщай внимание на ония дето цепят секундата.
Бъди сигурен,че има хора които оценяват труда ти и факта,че си се заел точно с The Shield.Teзи хора могат да чакат!
u3pog
Waiting... tongue.gif
ssandino
Точно след 15 минути ще са тук. Може да засичаш ако искаш.
ssandino
Ето ги. По- добре късно, отколкото никога. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.